Keskin Investigated ing Pusat Kontrol Lalu Lintas Udara DHMİ

pusat kontrol lalu lintas udhara dhmi sing cetha ditemokake ulasan
pusat kontrol lalu lintas udhara dhmi sing cetha ditemokake ulasan

Direktorat Jenderal Nasional Airports Authority (DHMİ) lan Ketua Direksi Hüseyin Keskin, sing nganakake pamriksan ing Pusat Kontrol Lalu Lintas Udara DHMİ, nganakake evaluasi saka akun media sosial babagan riko kasebut.

Keskin ujar, "Pusat kita ngatur lalu lintas udhara kita kanthi disiplin lan sukses sing ora ngidini tundha kanthi kalebu saben kahanan ing perencanaan strategis."

Jenderal Müdü Keskin nuduhake akun Twitter (@dhmihkeskin) kaya ing ngisor iki:

Ing ruang udara 1.000.000 km2, aku nganakake pemriksaan ing Pusat Kontrol Lalu lintas Udara DHMİ, ing rata-rata pesawat sipil 4200 saben dina lan akeh lalu lintas militer dikirim lan ngatur, lan nampa informasi babagan masalah teknis lan operasional.

Ing pusat iki, ing ngendi kita dadi bangga karo layanan unggul sing diwenehake menyang penerbangan sipil donya, 7 / 24 Air Control Service (ATC) diwenehake ing saben kahanan meteorologi liwat infrastruktur jaringan sing rumit kanthi akeh radar lan stasiun komunikasi.

Kasedhiya kanggo mesthekake yen bandara beroperasi kanthi efisiensi, efektifitas lan efisiensi, pusat kita ngatur lalu lintas udhara kanthi disiplin lan sukses sing ora bakal ngidini tundha kalebu kabeh kahanan ing perencanaan strategis.

Aku ngaturake matur nuwun kanggo kanca-kanca rekan kanggo pengabdian lan muga-muga bisa terus sukses.

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 14 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜDEMSAŞ)

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
kanggo 14

Kabar Pengadaan: Pengadaan Layanan Gate Guard

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar