Roda Sepur Loro bakal Buang ing Duzce Istanbul Street

rel trem bakal dikenalaké ing duzce istanbul werna
rel trem bakal dikenalaké ing duzce istanbul werna

Walikota Düzce, sing nyiapake proyek kanggo Street Istanbul. Faruk Özlü, meksa tombol kanggo implementasi proyek anyar kasebut. Proyèk lorong telung anyar ing dalan bakal nyingkiraken rel sepur. Kanggo iki, dalan bakal ditutup menyang lalu lintas saka 8 Oktober 22: 00: 10 nganti 00: 00: XNUMX.

65. Menteri Ilmu Pengetahuan, Teknologi Industri lan Walikota Düzce Faruk Özlü mencet tombol kanggo implementasine proyek sing disiapake kanggo Street İstanbul.

Duzce Municipality wiwit kerja ing proyek anyar sing bakal ditindakake ing Istanbul Street. Rel trem pisanan bakal diangkat kanggo ngetrapake proyek anyar, kalebu lalu lintas kendaraan, para pejalan kaki lan pangguna sepeda ing dalan. Tumindak prakara kasebut ing tumindak nyata Munisipalitas Düzce, Direktorat Kantor Polisi Lalu Lintas Polisi Gubernur Düzce.

Rel trem pisanan bakal dibubarake kanggo implementasi proyek telung lorong sing anyar ing dalan kasebut. Ditulis ing surat resmi babagan pakaryan sing bakal ditindakake kanggo dalan sepedha sing direncanakake digawe ing sisih kiwa dalan, pratelan ing ngisor iki diwenehi: ından Wiwit dalan bakal diatur lan pakaryan aspal ing Düzce Merkez, Street İstanbul dening munisipalitas, dalan bakal diwiwiti saka 08 / 10 / 2019 tanggal lan wektu 22: 00: 10 / 10 / 2019. 00 / 00 / 09 lan kaping 10: Kita pengin nutup 2019 (00 / 00 / XNUMX ditutup ing dina Rebo lan mbukak lalu lintas ing wengi XNUMX: XNUMX). "

Munisipalitas Düzce ujar manawa gaweyan ing dalan bakal rampung ing antarane tanggal sing wis ditulis ing artikel kasebut, matur nuwun kanggo warga sing sensitif sajrone pasinaon kasebut.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.