Rencana Master Pengangkutan Anyar Nyakup Kecamatan 19 Diwiwiti ing Antalya

rencana master transportasi anyar kanggo nutupi kabupaten ing antalya
rencana master transportasi anyar kanggo nutupi kabupaten ing antalya

Walikota Antalya Metropolitan Munisipal Muhittin Böcek, Antalya, ngrancang, aturan, identitas terus digarap kanthi tujuan nggawe kutha. Ing konteks iki, karya wis diwiwiti ing rekonstruksi Rencana Master transportasi sing ana kanggo nutupi kabeh distrik 19.

Muhittin Böcek, Walikota Metropolitan Munisipalitas wis ngatur manawa bakal mbangun Rencana Pengangkutan sing nutup daerah 7 kanggo nutupi kabeh distrik 19. Rapat pisanan ing Rencana Master transportasi Anyar iki ditindakake ing Metropolitan Municipality. Ketua Penasihat Perbandaran Metropolitan kanggo rapat kasebut. Cem Oğuz, Prof Dr. Halim Ceylan, Prof Dr. Soner Haldenbilen lan Departemen Perbandaran Metropolitan Perencanaan Pengangkutan lan Sistem Rail, Transportation Inc. lan pejabat Departemen Ilmu Agama rawuh.

MAP MAJLIS MAP

Sajrone pertemuan kasebut, Proses Perencanaan Pengangkutan Perbandaran Antalya, evaluasi kahanan saiki, usul kerja ing antarane taun 2019-2024 dibahas. Rencana Master Pengangkutan saiki, sing saiki kalebu distrik 7, wis direncanakake karo peta dalan kanggo revisi wajib lan rekonstruksi kanggo nutupi distrik 19.

DEFICIENCIES DITUTUP

Ing pertemuan kasebut, kekurangan transportasi ing Antalya; infrastruktur transportasi umum, transportasi sepeda lan prasarana, transportasi pejalan kaki, transportasi cacat, transportasi mobil pribadi, area parkir, infrastruktur jaringan transportasi dalan gedhe, sambungan transportasi umum kanggo pamukiman sekitar, sambungan transportasi antarmuka, transportasi angkutan kutha lan struktur lembaga. .

ING BISA PAKEN

Pengangkutan Antalya 2019-2024 kudu ditindakake kaya ing ngisor iki: "Nganyari Rencana Pengangkutan Master 2015, sistem transportasi cerdas, rehabilitasi transportasi umum, program investasi sistem rel, sinau koleksi data biasa, proposal kerja liyane."

Plans Anyar

Kepala Konsultan Perbandaran Metropolitan Cem Oguz, Pakaryan nganyari Rencana Pengangkutan dadi penting kanggo Presiden, Muhittin Böcek, narik kawigaten babagan kabutuhan kutha sing wis direncanakake. Oguz ujar manawa rencana master transportasi anyar bakal dadi dhasar kanggo solusi akeh masalah transportasi. Cem Oğuz, nekanake pentinge sinau pangumpulan data biasa ing konteks iki, ujar manawa, pamriksan mbayar biaya iki dibutuhake kanggo keputusan investasi.

RANCANGAN TINDAKAN

Dr. Cem Oguz, usul kerja liyane ing judhul Rencana Tindakan Bicycle, Rencana Tindakan parkir, Rencana Tindakan Tapak Dalan, persiapan Rencana Tindakan Keamanan Jalan Raya, perbaikan lan integrasi masalah transportasi lingkungan sing dirembug.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.