Kiambaşı Ski Center Nyiyapake kanggo Musim

resort ski cambasi lagi nyiapake musim iki
resort ski cambasi lagi nyiapake musim iki

Çambaşı bédané apik banget Turki kang kang paling cedhak kanggo segara wis nyepakaké kanggo mangsa ski Ski 2019-2020.

Pusat Ski Çambaşı sing mapan ing hektar 2000 ing ndhuwur 650 dening Munisipalitas Ordu Metropolitan lan dumunung ing jarak 52 km saka pusat kutha; Four Seasons Çambaşı Hotel, Slalom Café Restaurant, Zirve Café, jajanan panganan cemilan, kamar ski lan sled digawe siap kanggo musim adhem.

Fasilitas Alam Çambaşı, yaiku sing paling disenengi para penyayang ski ing wilayah kasebut, yaiku nyiapake larian ski anyar, afforestation saka ski ski, pangopènan chairlift, nyusun wilayah kumpul, rehabilitasi banyu lumahing lan akeh kegiatan liyane.

Ing musim kepungkur, kegiyatan para pemain ski karo saran musim anyar direncanakake kanggo digawa menyang musim musim dingin. Pusat Ski Çambaşı, sing bakal dadi skiers lokal, nasional lan internasional, uga bakal dadi tuan rumah kompetisi sing bakal dianakake ing tingkat nasional.

Musim ski ski Skiers 2019-2020 bakal duwe musim sing nyenengake kanthi trek anyar lan fasilitas sosial sosial anyar.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.