Revisi Cistern Wagons MSB sing bakal ditindakake ing TÜDEMSAŞ

revisi gerbong cistern saka msb tudemsasta
revisi gerbong cistern saka msb tudemsasta

Revisi Cistern Wagons saka Kementerian Pertahanan Nasional bakal ditindakake ing TÜDEMSAŞ. Arif Koyuncu, Ketua Bahan Bekalan Bahan bakar lan fasilitas POLO (ANT) gabung karo Kementerian Pertahanan Nasional (MSB) lan Ilhan Maraslioglu, Wakil Presiden, ngunjungi Mehmet Basoglu, Manajer Umum TUDEMSAS, lan ngrembug revisi gerbong ing jero ruangan MSB ing TUDEMSAS.

Sadurunge patemon Arif Koyuncu lan İlhan Maraşlıoğlu ngancani Taha Alpaslan, Wakil Direktur Kantor Swasta lan Enver Yolcu saka Departemen Perdagangan lan Pemasaran lan ngunjungi pabrik produksi kareta lan pabrik gerbong. Sawise kunjungan pabrik, ana rapat ing Direktorat Umum. Ing pertemuan kasebut, konsensus wis dicapai ing revisi gerbang cistern ing MSB.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar