Triple Track Aplikasi kanggo Register ing Turki sawise AS

rink bakal Applied kanggo UCLA sawise turkiyede US
rink bakal Applied kanggo UCLA sawise turkiyede US

M. Cahit Turhan, Menteri transportasi lan Infrastruktur, negesake manawa nggawe rencana kanggo mbesuk supaya bisa nambah kebangkrutan lan njupuk kapasitas bandara Istanbul lan nambahake, "Bandara Istanbul, sing ora ditindakake ing negara liya kajaba Amerika Serikat Kita wis miwiti kerja kanggo implementasine.

Menteri Turhan, Bandara Istanbul landing lan kapasitas ngilangi supaya bisa nambah rencana kanggo masa depan, ujare.

Turhan ujar yen landasan paralel 3, sing cedhak mburi konstruksi kasebut ing Bandara Istanbul, direncanakake bakal dileksanakake ing musim panas mengko.

Turhan nyatakake yen operasi landasan paralel Triple dışında ora duwe aplikasi liyane ing jagad iki ing njaba AS lan kanthi mangkono, Bandara Istanbul bakal dadi salah sawijining pusat sing paling penting ing donya.

"Panaliten ditindakake kanthi nggunakake cara nasional"

Turhan nyatakake yen telung landasan awal wis direncanakake kanggo digunakake ing kombinasi sing beda lan ujar:

Bebarengan Gumantung saka bobot lalu lintas, sawetara landasan pacu bakal digunakake kanggo lepas, sawetara landasan pacu utawa mandheg. Cara iki bakal nambah jumlah pesawat sing bisa kebangkrutan saben jam lan ditarik. Panaliten desain Hava Airspace sing dibutuhake kanggo njamin aliran lalu lintas udhara sing efektif kanthi kapasitas maksimal lan nyuda wektu taksi tanpa matrapi prinsip safety penerbangan ditindakake dening personel Direktorat Jenderal Angkatan Udara Nasional (DHMİ) nggunakake fasilitas nasional. "

Nyariosaken manawa aplikasi bakal kontribusi kanggo transportasi udhara, Turhan ujar, önemli Karya aplikasi bakal ditindakake kanthi nindakake owah-owahan penting ing ruang udara Istanbul lagi ditindakake dening Direktorat Umum DHMİ nggunakake fasilitas nasional. "

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sal 12

Kabar Pengadaan: Penyediaan lan Maintenance Sistem Teknologi Informasi

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 12

Kabar Tender: Pengangkutan Penumpang Sepur Sivas Bostankaya nganggo Bus

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 13

Tender Pengumuman: Gedung Pekerjaan

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar