Jadwal Sepur Island Express 7 kanggo Tambah ing Desember

layanan sepur pulo ekspres bakal tambah akeh
layanan sepur pulo ekspres bakal tambah akeh

Mesthine layanan sepur bakal mundhak maneh sawise 2 Desember, yaiku tanggal sing diwenehake TCDD kanggo karya perbaikan lan ndandani sing diwiwiti 7 ing Mei.

Kocaeli Baris NewspaperOguzhan Aktas, miturut pawarta kasebut; Ada Sadurunge Ekspedisi Sepur Kacepetan Luwih, penerbangan Adapazarı-Haydarpaşa menyang Island Express, sawise pakaryan High Speed ​​Train ora bisa ngrampungake mantan operasional kanthi jinis kereta api regional sing digunakake para pegawai negeri lan siswa uga ngalami penurunan gedhe ing jumlah penumpang. Pungkasan Mei, jalur sepur iki, sing sepisan maneh saka 10 saben dina, nyuda penerbangan menyang 8 sawise pembatalan Köseköy mandheg lan pembatalan stasiun Derbent. 12 ewu penumpang saben dina diangkut ing garis iki, nanging jumlah lelungan 12 digawe minangka pamitan 24 lan 30 bali sadurunge YHT. Saiki ing garis iki 30 ewu penumpang saben wulan, nanging diangkut. Mandeg Derbent dijadwalake dibukak ing pungkasan wulan iki, nalika tandha ing garis Köseköy-Pamukova bakal rampung ing wulan Desember. Kanthi rampung karya ing tahap kapisan, jumlah penerbangan bakal ditambah menyang 7 lan tambah kanthi kedatangan mandeg tambahan.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar