Sivas Demirspor Club Mbukak Musim Anyar

siva demirspor club new season acti
siva demirspor club new season acti

Sivas Demirspor Club 2019-2020 mbukak musim iki. Sivas Demirspor Club opening program Tüdemsaş General General and Chairman of Sivas Demirspor Club Mehmet Basoglu, Railroad-business Union Sivas Secretary Sekretaris Kemal, Ahli Dewan Sivas Demirspor Club, pelatih lan atlit sing operasi ing cabang beda saka Sivas Demirspor Club rawuh.

Korban dibantai sadurunge upacara pambukaan musim anyar. Tüdemsaş General Manager lan Ketua Sivas Demirspor Club Mehmet Başoğlu, sing nganakake pidato ing upacara pembukaan, ujar, saygı aku ucapake salam marang kabeh komunitas Club Sivas Demirspor. Klub kita wis dadi lokomotif olahraga ing pirang-pirang cabang ing Sivas kanthi perjuangan wong lanang wiwit tanggal dhasar, 1940, kontribusi kanggo olahraga Turki lan atlit sing dipikolehi. Muga-muga musim anyar dadi apik lan apik banget karo komunitas kita lan muga-muga sampeyan terus sukses.

Bisnis Railroad-bisnis Sekretaris Keuangan Sivas Cabang Kemal ing musim anyar olahraga Turki lan komunitas klub Sivas Demirspor dadi luwih apik lan apik, "ujare.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.