TÜLOMSAŞ Amandemen Pribadi kanggo Regulasi Promosi lan Pangowahan Judhul

tulomas woro rekrutmen karyawan permanen diterbitake
tulomas woro rekrutmen karyawan permanen diterbitake

TÜLOMSAŞ Amandemen Pribadi kanggo Regulasi Promosi lan Pangowahan Judhul. Turkey Locomotive lan Industri Engine Corporation Markas Regulation Staff ing Promotion lan ngganti saka Title Amandemen Regulation ing.

Turkey Locomotive lan Engine industri Direktorat Umum Perusahaan Saham Joint:

TURKEY lokomotif lan MOTOR INDUSTRI JOINT STOCK COMPANY markas personel Owah-owahan Promotion TITLE lan angger-angger amending

ARTIKEL 1 - 12 / 6 / 2018 30449 diterbitake ing Berita Official tanggal nomer Turkey Locomotive lan Engine industri Direktorat Jenderal Promosi Periklanan Perusahaan Bersama lan Peraturan Ganti 2 th Paragraf pertama Artikel 4 dibandhingake kaya ing ngisor iki.

"(1) Regulation iki, Turkey Locomotive lan Engine industri Iki kalebu janjian saka personel sing dipunginaake ing posisi PNS lan personel sing dikontrak ing Direktorat Jenderal saka Company Saham Joint kanggo tugas sing ditemtokake ing Artikel 5 kanthi sifat promosi kasebut kanthi ganti judhul lan kanthi pribadi.

ARTIKEL 2 - Paragraf (a), (n) lan (ö) paragraf pertama Artikel 4 saka Regulasi sing padha diowahi kaya ing ngisor iki.

"A) Sub-tugas: Tugas ing hirarki ngisor ing tingkat hirarkis sing ditemtokake ing Artikel 1 Keputusan Presiden babagan Organisasi Presiden Nomer 509,"

"N) Judul: Jeneng staf lan jabatan Direktorat Umum,"

"Ö) Tugas: Tugas ing hirarki sing luwih dhuwur ing tingkat hirarkis sing ditemtokake ing artikel 1 Keputusan Presiden babagan Organisasi Presiden Nomer 509,)

ARTIKEL 3 - Ayat (a) paragraf pertama Artikel 5 Regulasi sing padha wis dibandhingake kaya mangkene: "Pakar" ing subperenggan (1) subperenggan (c) klausa pisanan saka Artikel sing padha wis dibatalake, subperenggan (sub) saka (e) "Maneuver" diganti dadi pejabat Organisasi Sepur Organisasi Sepur ..

"A) Grup Layanan Manajemen;

1) Manajer Cabang,

2) Kepala Perlindhungan lan Keamanan, Wakil Kepala Perlindungan lan Keamanan, Kepala, Kepala Kelompok Perlindungan lan Keamanan, Kepala Brigade Fire, ”

ARTIKEL 4 - 8 saka Peraturan sing padha diowahi minangka ing ngisor iki.

"ARTIKEL 8 - (1) Kajaba syarat umum, syarat khusus ing ngisor iki dibutuhake kanggo posisi lan posisi sing bisa ditrapake tundhuk pamriksan promosi:

a) Kanggo diangkat dadi manajer cabang (unit administratif);

1) Dadi lulusan paling ora pati luwih saka patang taun, ora kalebu kesehatan, vokasional utawa pendhidhikan teknis,

2) Paling ora sepuluh taun layanan,

3) Konsultan, Kepala Ahli, Penasihat Hukum, Spesialis Pertahanan Sipil, Spesialis Pelatihan utawa salah sawijining judhul Perlindhungan Perlindhungan lan Keamanan, Kepala Perlindhungan lan Keamanan, Kepala Kelompok Perlindungan lan Keamanan, Kepala Brigade Bomba, Kepala paling ora patang taun kang.

b) Supaya bakal diangkat dadi manajer cabang (unit teknis lan kesehatan);

1) Dadi lulusan pendidikan tinggi, pendidikan profesional utawa teknis paling ora patang taun,

2) Paling ora sepuluh taun layanan,

3) Spesialis Teknis, Kepala Teknis kanthi paling ora patang taun kanggo nglayani.

c) Diangkat dadi Kepala (Administratif);

1) 18 / 4 / 1999 duwe sekolah paling dhuwur utawa sekolah sing padha karo sing kerja ing Direktorat Umum ing tanggal lulusan;

2) Paling ora nem taun kanggo lulusan sekolah menengah utawa sing padha, paling ora limang taun kanggo lulusan kuliah rong taun utawa telung taun, paling ora patang taun kanggo lulusan patang taun, lan paling ora telung taun kanggo lulusan lulusan.

3) Operator Komputer, Petugas Tanaman, Pemandu Peralatan Konstruksi, Perwira Organisasi Sepur, Patugas, Penerjemah, Polisium, Sekretaris, Chauffeur, Kasir paling ora rong taun.

ç) Kanggo ditunjuk dadi Kepala Brigade Fire;

1) 18 / 4 / 1999 duwe sekolah paling dhuwur utawa sekolah sing padha karo sing kerja ing Direktorat Umum ing tanggal lulusan;

2) Paling ora nem taun kanggo lulusan sekolah menengah utawa sing padha, paling ora limang taun kanggo lulusan kuliah rong taun lan telung taun, paling ora patang taun kanggo lulusan patang taun, lan paling ora telung taun kanggo siswa lulusan.

3) Paling ora rong taun layanan minangka petugas pemadam kebakaran.

d) ditunjuk dadi Kepala Perlindhungan lan Keamanan;

1) 18 / 4 / 1999 duwe sekolah paling dhuwur utawa sekolah sing padha karo sing kerja ing Direktorat Umum ing tanggal lulusan;

2) Paling ora sewelas taun kanggo lulusan sekolah tinggi utawa sing padha karo, paling ora sepuluh taun kanggo lulusan loro utawa telung taun, paling ora sangang taun kanggo lulusan patang taun, lan paling ora wolung taun kanggo lulusan lulusan.

3) wis nate nyambut paling ora rong taun kanthi judhul Wakil Kepala Perlindhungan lan Keamanan utawa paling ora pitung taun suwene judhul ing Kepala Perlindhungan lan Grup Keamanan.

e) ditunjuk dadi Wakil Kepala Perlindungan lan Keamanan;

1) 18 / 4 / 1999 duwe sekolah paling dhuwur utawa sekolah sing padha karo sing kerja ing Direktorat Umum ing tanggal lulusan;

2) Paling ora sangang taun kanggo lulusan sekolah menengah utawa sing padha, paling ora wolung taun kanggo lulusan kuliah rong taun utawa telung taun, paling ora pitung taun kanggo lulusan patang taun, lan paling ora nem taun kanggo lulusan lulusan.

3) Kanggo nyambut paling ora limang taun ing judhul Kepala Perlindhungan lan Keamanan Grup.

f) Diangkat dadi Kepala Perlindhungan lan Keamanan Grup;

1) 18 / 4 / 1999 duwe sekolah paling dhuwur utawa sekolah sing padha karo sing kerja ing Direktorat Umum ing tanggal lulusan;

2) Paling ora nem taun kanggo lulusan sekolah menengah utawa sing padha, paling ora limang taun kanggo lulusan kuliah rong taun utawa telung taun, paling ora patang taun kanggo lulusan patang taun, lan paling ora telung taun kanggo lulusan lulusan.

3) Kanggo nyambut paling ora rong taun ing judhul Perlindhungan lan Keamanan.

g) Ditunjuk menyang staf Pakar Pertahanan Sipil;

1) Dadi lulusan paling ora umur papat taun,

2) Paling ora sepuluh taun layanan,

3) Kanggo nyambut paling ora limang taun kanthi judhul Kepala Bumi lan Kepala.

ğ) Kanggo ditunjuk dadi Pakar Latihan;

1) Dadi lulusan paling ora umur papat taun,

2) Paling ora sangang taun layanan,

3) Sawise dadi paling sethithik setaun kanthi judhul Kepala.

h) ditunjuk dadi Pakar Teknis;

1) Paling ora rong taun kesehatan, vokasional, lulusan teknis,

2) Paling sepuluh taun kanggo lulusan kesehatan ing sekolah, vokasional lan teknis, paling ora sangang taun suwene patang taun, pendidikan vokasional lan teknis, lan paling ora wolung taun kanggo lulusan lulusan.

3) Kepala Teknik Teknikal paling ora setaun utawa Engineer, Architect, Analyzer, Programmer System, judhul Programmer sing paling ora bisa rong taun.

ı) Diangkat dadi Kepala Teknis;

1) Kanggo lulusan paling ora rong taun sekolah,

2) Paling ora limang taun kanggo lulusan perguruan tinggi loro utawa telung taun, paling ora patang taun kanggo lulusan patang taun, lan paling ora telung taun kanggo siswa lulusan,

3) Engineer, Arsitek, Analyzer, Programmer System, judhul Programmer kanggo paling ora setaun utawa Teknisi, Teknologis, Teknisi, Asisten Programmer, Mekanik, Perawat, Petugas Kesehatan kanggo paling ora rong taun.

i) Ditugasake ing posisi Programmer Program lan Analyzer;

1) Lulusan saka departemen sekolah pendidikan tinggi teknis sing nyedhiyakake paling ora patang taun pendidikan,

2) Paling ora sangang taun layanan,

3) Kanggo makarya paling ora rong taun dadi programer.

j) Diangkat dadi Asisten Programmer;

1) Lulusan saka program komputer paling ora rong taun vokasional utawa perguruan tinggi,

2) Operator Komputer paling ora telung taun.

k) Operator Komputer, Petugas, Petugas Perusahaan Daya, Pangirim, Pemasok Peralatan Konstruksi, Pemandu, Perlindhungan lan Keamanan, Kutub, Sekretaris, Petugas Organisasi Sepur sing bakal diangkat dadi jabatan;

1) Dadi paling ora sekolah tinggi utawa lulusan sekolah sing padha,

2) Kanggo diangkat dadi Operator Komputer, uga duwe sertifikat Operator Komputer sing disetujoni dening Kementerian Pendidikan Nasional utawa kanggo menehi sertifikasi yen sekolah sing lulus dheweke entuk paling ora rong semester kursus sing gegandhengan karo komputer ing kurikulum.

3) Kanggo ditunjuk dadi Pegawai Perlindungan lan Keamanan, 10 / 6 / 2004 Kanggo ngatasi kahanan sing wis ditemtokake ing UU 5188 babagan Layanan Keamanan Swasta,

4) Nduwe lisensi driver, paling ora limang taun kelas (B) lisensi nyopir,

5) Judhul, Cook lan Fireman paling ora setaun setaun. "

ARTIKEL 5 - Ing subperenggan (b), (c) lan (ç) paragraf kapindho artikel 9 saka Regulasi sing padha, istilah "pendhidhikan patang puluh taun yer diganti dadi" kolega patang taun ".

ARTIKEL 6 - Ing paragraf pertama Artikel 10 Regulasi sing padha, ukara yükselme Raising lan ngganti judhul "wis diganti dadi Raheun yükselme utawa ngganti judhul".

ARTIKEL 7 - Paragraf kaping lima lan kaping pitu Artikel 11 saka Regulasi sing padha dibandhingake kaya nderek.

X (5) Sampeyan bisa nggunakake ijin sing diwenehake miturut aturan sing relevan, kalebu wong sing lunga tanpa cuti saben wulan, kanggo ngetrapake lan njupuk ujian. "

X (7) Departemen personel mriksa aplikasi sing digawe lan menehi notifikasi sing cocog karo syarat aplikasi kasebut lan sing ora ditrima kanggo mriksa amarga ora. Bantahan kanggo nolak aplikasi kasebut kudu ditindakake menyang Departemen Personel sajrone limang dina kerja wiwit tanggal kabar. Bantahan kasebut bakal dirampungake sajrone limang dina sing nyambut gawe sawise dina kerja sing terakhir lan dikabari karo prekara. "

ARTIKEL 8 - Regulasi 12 sing padha th Paragraf ing ngisor iki wis ditambahake.

"Layanan sekretaris dewan pemeriksaan (8) ditindakake dening Departemen Personel."

ARTIKEL 9 - Dumunung ing ayat pisanan Artikel 14 Peraturan padha ", Turki lan Timur Tengah Administrasi Institute Public, Direktorat Jenderal" tembung repealed.

ARTIKEL 10 - Regulasi 16 sing padha th Paragraf ing ngisor iki wis ditambahake.

X (5) Yen ing Direktorat Jenderal milih pilihan, personel sing gegandhengan diwenehake miturut pilihan sing cocog miturut peringkat sukses. "

ARTIKEL 11 - Regulasi 20 sing padha th Paragraf ing ngisor iki wis ditambahake.

X (2) Ing ujian sing dadi prekara kasebut, dokumen ujian disimpen nganti proses pengadilan rampung. "

ARTIKEL 12 - Regulasi 22 sing padha th Paragraf (d) paragraf pisanan Pasal 6 Pasal UU sing dibatalake.

ARTIKEL 13 - Klausa ing ngisor iki wis ditambahake menyang artikel 25 Regulasi sing padha.

X (2) Periode layanan ing judhul sing dicopot saka Regulasi amarga pembatalan jabatan kasebut sawise tanggal publikasi saka Regulasi nalika dilebokake ing lingkup Regulasi iki bakal ditambah karo periode judhul anyar ing syarat-syarat aplikasi Artikel 8, yen judhul kasebut ditambahake menyang Regulasi miturut jeneng liyane.

ARTIKEL 14 - Peraturan iki kudu dileksanakake nalika tanggal publikasi.

ARTIKEL 15 - Turkey Locomotive lan pranata Engine Regulation iki industri Manager Umum Company Saham Joint.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar