Plancongan Metro Airport Esenboga, Stasiun, lan Video Promosi

stasiun bandhara subway guenboga esenboga lan video pangenalan
stasiun bandhara subway guenboga esenboga lan video pangenalan

Plancongan Metro Airport Esenboga, Stasiun, lan Video Promosi. Proyek metro 1, sing bakal nggampangake transportasi saka pusat kutha Ankara menyang Bandara Esenboğa ing Ankara, bakal regane pirang-pirang miliar dolar.

Bandara Esenboğa lan 15 Juli Kızılay National Will Square bakal ditindakake ing antarane proyek metro kanggo pungkasane rundingan karo lembaga kredit internasional. Bank Dunia nggawe tawaran sing cocog ing negosiasi karo institusi kredit, negosiasi karo perusahaan Jepang isih diterusake.

ESENBOĞA AIRPORT METRO ROUTE

Proyék Metro Bandara Esenboğa bakal diwiwiti saka 15 Juli Red Crescent National Will Square lan bakal ngarahake ing Pursaklar, lapangan, bandara lan Çubuk liwat Situs. Garis Metro Bandara Esenboğa wis dijaluk nyakup wilayah Siteler. Walikota Perbandaran Metropolitan Ankara Mansur Yavaş nyatakake, dheweke mikir arep mlebu bandara liwat situs-situs kanggo entuk manfaat saka warga liyane saka sepur. Apa metro bakal ngliwati situs bakal ditunggu-tunggu.

ESENBOĞA AIRPORT METRO 7 DIPANGGULANG AKU SARI

Mesthine ana jalur persilangan kanggo ngowahi arah kareta lan bisa uga digunakake minangka area depot sepur. Disebutake bakal ana stasiun 7 ing garis anyar: "

1-Kuyubaşı,
2 - North Ankara,
3- Pursaklar,
4- Sarayköy,
5- Peringatan Internasional Akyurt,
6- Bandara Esenboğa,
7- Yıldırım Universitas Beyazıt.

LATES sing bakal dicantumake ESENBOGA METRO

Esenboğa Metro direncanakake miturut kapasitas penumpang 700 ewu saben dinane. Garis kasebut bakal dawa 26 kilometer. Esenboğa Metro bakal diintegrasi menyang stasiun Kuyubaşı ing Keçiören Metro. Kajaba iku, transfer kasebut bakal pindhah menyang Bandara Esenboga lan Universitas Yildirim Beyazit ing Cubuk. Kanthi projek ekstensi AKM - Gar - Kızılay Metro sing lagi dibangun, landasan sepur Keçiören (M4) bakal dilanjutake menyang tengah Kızılay. Yen garis metro rampung, warga Esenboğa bakal bisa mindhah menyang kabeh garis subway ing tengah kutha.

SISTEM ANKARA RAIL

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar