Komuter Stasiun Komuter lan Konstruksi Depot Sepur Cepet sing dhuwur

stasiun gas suburban lan asil konstruksi gudang sepur cepet
stasiun gas suburban lan asil konstruksi gudang sepur cepet

Stasiun Gaziray Suburban lan Resep Konstruksi Depot Sepur Kacepetan Tinggi. Gaziray Km: 11 + 900-16 + 740 ing antarané stasiun lan stasiun sing cedhak lan cedhak, pusat pamindhahan karéta api ora bisa tetep lan karya konstruksi depot suburban lan kacepetan dhuwur.

Nggawe stasiun mbukak lan cedhak ing antarane stasiun-garis Administrasi Railway State Turki (TCDD) kanthi biaya kira-kira 2019 / 394751 GCC kanthi jumlah 1.102.878.384,43 TL Gaziray Km: 11 + 900-16 + 740; Perusahaan 7 ngirim tender kanggo nawarake tender lan 976.048.600,00 TL dianugerahi menyang TALON KONTEKSI INDUSTRI lan KOMUNITAS TRADE JOINT STOK + ASL Konstruktivasi ASL lan KOMUNITAS TRADE TRADE INDUSTRI. Perusahaan liyane sing diundang kanggo tender kayata: İÇTAŞ, MAKYOL, CENGİZ, LİMAK, KOLİN, METGÜN.

Tender, Gaziray Km: 11 + 900-16 + 740 ing antarane stasiun lan stasiun sing cedhak lan cedhak, pusat pamindahan rute nyleweng isih karya lan pambangunan karya gudang suburban lan kacepetan dhuwur.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar