Aplikasi IMM, Haydarpaşa lan Sirkeci Tender kanggo Pembatalan

ibb haydarpasa lan sirkeci ditrapake kanggo pembatalan tender kasebut
ibb haydarpasa lan sirkeci ditrapake kanggo pembatalan tender kasebut

Sawise nelpon Istanbul Metropolitan Walikota Ekrem İmamoğlu, puluhan pengacara ngajokake tuntutan hukum ing Pengadilan Pentadbiran Wilayah kanggo pembatalan tender Haydarpaşa lan stasiun sepur Sirkeci digawe dening TCDD. Pengacara kasebut ngajokake keluhan pidana karo Kantor Pendakwa Raya Istanbul babagan penemokake.

Walikota Istana Metropolitan Istanbul Ekrem Imamoglu, kalebu duweke masarakat Istanbul, papan spiritual banget kanggo Istanbul, "area Haydarpasa lan Sirkeci Station kanggo ngilangi Istana Metropolitan Istana wis dipindhah menyang tender kasebut. İmamoğlu ujar manawa tujuane kanggo menang wilayah kasebut supaya bisa digunakake kanggo budaya lan seni lan kanggo nyegah pengkhianatan anyar ing Istanbul lan dheweke ora bakal nurut proses kasebut kanthi cara biasa lan dheweke pengin sing pengin ndeleng iki katon menyang mata asil 23 Juni. Imamoglu ngajak kabeh supaya njupuk kantor babagan masalah iki, tumindak puluhan pengacara, sing nglamar menyang Pengadilan Pentadbiran Daerah njaluk pembatalan tender kasebut. Para pengacara banjur ngajokake keluhan pidana karo Kantor Kepemimpinan Umum Istanbul babagan penemokake kasebut.

MENGGUNAKAN MENGAWAL KOMPUTER INGGRIS

Stasiun TCDD, Haydarpaşa lan Sirkeci, udakara sekitar 29 ewu meter persegi ing negara kosong supaya ora digunakake ing kegiatan komersial rega sewa bulanan X 4 ing wulan Oktober 30 ewu pon. Hezarfen Consulting Limited Company lan konsorsium sing kalebu perusahaan anak perusahaan İB Kültür AŞ, İSBAK, Metro İstanbul lan Medya AŞ dadi finalis. Konsorsium IMM nawakake 100 ewu saben wulan lan Hezarfen Consulting nawakake 300 ewu TL. Komisi tender ngumumake manawa pihak-pihak kasebut bakal nimbali direncanakake ing sawetara dina 15. Ing pungkasan proses saben dina 15, Komisi Tender ngumumake yen tender kasebut dianugerahi perusahaan kanggo nyewa 350 ewu TL sawise rapat nyang-nyangan diundang mung dening Hazerfen Consulting Company. Asil iki disampekake kanggo IMM, sing ora diundang kanggo negosiasi. Presiden İBB Ekrem İmamoğlu nyatakake yen dheweke bakal ngetutake proses kasebut kanggo pihak Istanbul nganti pungkasan proses kasebut, dheweke ujar manawa kabeh pengacara Istanbul bisa menehi kontribusi kanggo nolak pengacara kasebut.

PAMENAN KANGGO NUKU TINDAKAN IMAMOGLU

Pengacara-pengacara sing miwiti proses pengadilan babagan puncak Imamoglu dina iki nyatakake yen tender ing Oktober 14 nyebabake pertentangan karo peraturan hukum, administrasi umum lan pendekatan nyimpen administratif kanggo milih masyarakat lan kepentingan Istanbul lan 16 yuta Istanbulites. Pengacara-pengacara IMM nyatakake manawa TCDD nggawe kesalahan gedhe lan adhedhasar alasan kanggo pembatalan lan keluhan pidana:

TENDER WRONG

"TCDD minangka Perusahaan Ekonomi Negara sing ditetepake miturut Undang-Undang Keputusan (Keputusan-Undang-Undang Nomor 233). Miturut UU Keputusan kasebut, ora tundhuk karo pranata UU Akuntansi Umum lan UU Perolehan Negara lan audit Pengadilan Akun.

amarga iku ora tundhuk Hukum Tender State, TCDD kontrak sewa, ditanggepi ing basis saka ngandika Keputusan Hukum 'Républik Turki Railways Negara immovable Regulation Rent ing Direktorat Jenderal' wis rampung adhedhasar. Tlatah kanggo area stasiun Haydarpaşa lan Sirkeci uga ditindakake sesuai karo Pratatan Penutup Tertutup sing ditemtokake ing Peraturan kasebut. Ing Regulasi kasebut, pranata babagan prosedur tendering liyane tundhuk karo aturan 'prosedur tawar bisa ditrapake ing kasus yen asil kasebut ora bisa dipikolehi utawa ora ana cukup tenderers', nanging kesempatan kasebut ora diatur kanggo Proses Penawaran Bida Ditutup Kapalı '. Regulasi 40. Ing artikel kasebut, apa jenis keputusan sing bisa ditindakake dening TCDD ing pungkasan Pratelan Tender Kapalı Ditutup bağlanmış wis ditemtokake lan ing antarane, ora ana terus-terusan tender miturut prosedur tawuran. Minangka babagan ukum administratif, bisa dimangerteni manawa ana 'cacat tata cara sing gedhe' ing kene. 4 Ing pungkasan tender ing wulan Oktober, Komisi kasebut nyatakake bakal dijaluk rapat rundingan karo Hezarfen Consultancy Limited Company karo kemitraan bisnis sing digawe dening afiliasi IMM. Nanging, nalika dina rundingan kasebut, kemitraan bisnis sing dibentuk dening IMM Affiliates dibatalake saka tender lan tender kasebut diwenehake marang Hezarfen Danışmanlık Ltd.Şti. TCDD uga ngajak Konsorsium Afiliasi IMM kanggo negosiasi. Iki tegese Komisi Tender nganggep manawa Konsortium IMM Affiliates nganggep cukup kanggo tender kasebut. Sabanjure, ora kepinteran kemitraan Afiliasi IMM tegese Komisi bakal nindakake transaksi kaloro bertentangan karo transaksi pertama. Ing babagan Hukum Administratif, iki cacat unsur 'SUBJEK' khas. Ana keputusan Dewan Negara ing arah iki. "

UNDANG-UNDANG PEMBANGUNAN KABUPATEN

2- Ing keputusan Komisi Tender Tender kanggo ngilangi Konsortium IMM, poin-poin ing ngisor iki kudu dielingake: - 'Ora saben petani sing dadi usaha bareng wis ngirim' sertifikat pengalaman kerja ', -' Tembung 'bareng lan bareng' tinimbang 'gabungan lan tanggung jawab bareng' ditulis ing kontrak saka kemitraan kasebut. ', -' 19 Persetujuan Asosiasi. Artikel (c) artikel, ketentuan saka perjanjian kemitraan, kontrak sing bakal ditindakake sawise dokumen tender lan dokumen tender diwenehi pernyataan sing unggul '.

Ketelu sebab iki ora sah amarga telung sebab:

A- Ora ana kewajiban ing babagan iki. Panelusuran dokumen pengalaman pengalaman sing kapisah yaiku interpretasi komisi kasebut lan ora adhedhasar aturan undang-undang. Nalika iki, informasi ing ngisor iki uga penting: Nalika sertifikat pengalaman pengalaman 4.000.000,00 TL dibutuhake ing spesifikasi kasebut, Kültür AŞ. Wis ngetokake 274.798.951,77 TL minangka sertifikat pengalaman pengalaman taun pungkasan. Keputusan kanggo ngilangi tender ora ilegal, adhedhasar kewajiban golek sertifikat pengalaman kerja ing perusahaan liyane.Iku uga dielingake: 38 Peraturan Leasing TCDD. Miturut artikel kasebut, 'amplop tender dibukak yen kecukupan tender' tegese. Amplop IMM tender dibukak ing tender sing ditindakake ing Oktober 4 wiwit dokumen kasebut dianggep cukup. Nanging, ing tender kaping pindho 18 Oktober, iki mutusake kanggo ngilangi. Iki minangka laku sing haram.

B- Sanajan ukara kanthi makna sing padha wis ditulis, iki ora nalisir karo aturan D HONESTY olan minangka salah sawijining prinsip hukum sing paling dhasar. Artikel, kanggo nemtokake lan nginterpretasi jinis lan konten saka kontrak, preduli saka tembung sing digunakake kanthi ora sengaja utawa kanggo ndhelikake tujuan sing sejatine, ora preduli saka nyata lan umum bakal adhedhasar aturan bağlanmış. C- Kesepakatan ing antarane wong sing nggawe kemitraan kasebut mung kudu mligi para mitra. Ora ngiket TCDD pihak katelu. Mula, mratelakake panemume, yen kontrak kasebut luwih unggul kanggo sing digawe karo TCDD lan dokumen tender kurang dhasar legal. wis diatur kanthi cetha. Rapat wakil saka Hezarfen Consulting Company karo Kamentrian sing nduweni komisi tender kasebut dituduhake menyang pers kasebut. Sasampunipun negosiasi kasebut, tender kasebut kudu dibuwang lan tender anyar kudu dibukak. Gagal netepi iki minangka cacat 'prosedur dhasar' miturut Hukum Hukum.

KABUPATEN KULIT IMM

3- Nalika proses tender saiki wis ditindakake, Perbandaran Metropolitan Istanbul, 5216 / o Artikel 7 / o UU Perbandaran cacahe 3 lan Peraturan Pengecualian Properti Pariwisata kanthi Sajarah lan Nilai. Miturut artikel kasebut, aplikasi wis digawe menyang TCDD kanggo pajeg langsung kanthi prosedur tawar; Nanging, panyuwunan iki uga ditolak.Ung Undang-Undang 5216 Nomer Metropolitan Hukum 7. (o) wis diutus menyang Metropolitan Munisipalitas kanggo njaga bahan sejarah lan papan lan fungsine sing penting saka segi sejarah kutha. Perlindhungan sing ora bisa ditindakake miturut subyek Haydarpaşa lan Sirkeci Railway Station, sing nduweni kualifikasi sing ditemtokake ing UU, yaiku tugas IMM dhewe. Prosedur administratif kanggo mbukak tender sewa sing salaras karo peraturan berkanun iki ateges nglanggar undang-undang.Ing nglawan 'keputusan penolakan' iki, kasus administratif bakal diajokake ing pengadilan administratif kanthi tujuan kanggo mungkasi pelaksanaan.

OBJEKTIF EQUIPMENT NO RESPONSE

4- Ing tenderen, kita nolak dokumen peralatan 20.000.000,00 TL sing dikirim dening Hezarfen Limited Company kanthi alasan yen ora ana syarat; nanging, ora ana tanggapan sing diwenehake dening administrasi TCDD babagan bantahan iki. Kajaba iku, amarga persediaan teknis Konsumsi IMM wis cukup, alesan kualifikasi ora ditrapake. Ing tangan liyane, kaya sing dijaluk ing banding kita; Sampeyan uga penting manawa inventarisasi VAT Company Hezarfen Consultancy Company ora nindakake persyaratan kasebut ing spesifikasi; amarga pitungan kudu ditindakake tanpa VAT. ”

WON GAMES WONTOH HONESTY HONESTY

Ing pungkasan aplikasi, para pengacara IMM negesake perkara ing ngisor iki: "Tujuan kanggo nggawe usaha bareng yaiku kanthi lengkap syarat tender. Dadi ora ana gandhengane karo tujuan usaha bareng kanggo ngarepake saben pasangan ngirim sertifikat pengalaman kerja. Salajengipun, perjanjian kemitraan bisnis, sing dianggep minangka sabdhoning, wis ditandatangani antarane anak perusahaan kotamadya lan mung melu partai-partai sing menehi signatory. Komisi kebijakan adhedhasar Komisi interpretasi iku nglanggar aturan kejujuran. Kanggo alasan sing wis kita sebutake, loro kasus pembatalan wis diajarke kanggo penundaan pelaksanaan ing Badan Kehakiman Pentadbiran lan keluhan wis diajokake menyang Kepala Penuntut Umum Anatolia babagan penganjur tender kasebut. "

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 20

Kabar Tender: Salmak Zonguldak Line Open Channel lan Saluran Sabuk

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar