Dina iki Sejarah: 10 Oktober 2016 Kartal-Pendik-Tavşantepe Metro te

Metro Kartal Pendik Tavsantepe
Metro Kartal Pendik Tavsantepe

Dina iki ing Sejarah
10 Oktober 1875 Ottoman finance ngumumake yen kapentingan lan angsuran saka utangé wis suda setengah kanggo taun.
10 Oktober 1924 Ankara-Musaköy baris konstruksi diwiwiti.
10 Oktober 2016 Kartal-Pendik-Tavşantepe Metro dibuka

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.