Dina iki ing Sejarah: 18 Oktober 1898 Il.Wilhelm lan bojoné Hohenzollern ...

Anatolian Railway
Anatolian Railway

Dina iki ing Sejarah
18 Oktober 1898 Il.Wilhelm lan bojoné teka ing Istanbul kanthi kapal layar Hohenzollern. Pasangan iki mlebu ing Anatolia ing Oktober karo gerbong khusus ditemtokake dening 21 Anatolian Railway Company. Dheweke nduwe kesan positif saka kereta api Jerman ing Anatolia.

Loading ...

Tanggalan Tender Railway Saiki

Cum 15

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 15

Tender Pengumuman: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 15

Tender Pengumuman: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar