Nanggepi Tuntutan Pembelian Kendaraan Ora Tender İETT

tanggapan iettden babagan tuntutan tuku kendaraan sing dudu tender
tanggapan iettden babagan tuntutan tuku kendaraan sing dudu tender

IETT nolak kabar manawa sawetara situs internet wis dituku tanpa tender. İETT ngumumake manawa tender kasebut dikurangi saka kendharaan 175 menyang kendaraan 140 lan 5 disimpen setengah yuta ing proses taunan 5.

Ing pratelan ditulis saka IETT, mula dikandhakake; "Dina iki (15.10.2019) sawetara warta sing ora tender wis diterbitake ing sawetara situs web.

Mobil sewa mobil 175 wis rampung ing tanggal 31.08.2019 lan mobil 35, sing dianggep minangka simpanan, ora kalebu ing tender anyar lan tender kasebut diatur minangka mobil 140. 5 Biaya kendharaan 35 iki ing proses taunan yaiku 5.407. 500 minangka TL lan angka iki wis bali menyang warga Istanbul minangka tabungan. Kita ngandhani wong Istanbul yen warta sing disengaja babagan fitnah institusi kita lan ora disalahake kabar sing digawe kanggo nyasarake wong liya. "

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar