Dina Sejarah: 2 Oktober 1890 Gubernur Distrik Şakir am

Hicaz Railway
Hicaz Railway

Dina iki ing Sejarah
2 October 1890 Gubernur Şakir ngendika menawa sepur banget dalan kudu dibangun antara Jeddah lan Arafat ing Hijaz kang dibukak.

SEJARAH HICAZ RAILWAY

Hejaz Railway, sultan Ottoman II. Abdulhamid 1900-1908 ing antawis Damsyik lan Madinah antawis taun karéta dibangun.

Nalika Sultan Abdülhamit munggah tahta, dheweke nindakake akeh owah-owahan lan inovasi ing babagan pendhidhikan lan latihan. Pamindhahan sabanjure yaiku nggawa lan nyebarake Telegraph ına menyang wilayah Turki. Sultan II sing inovatif. Abdulhamid ngimpi banget nalika semana, dheweke dadi sepur ing antarane Damsyik lan Madinah.

Napa Railway Hicaz Perlu?

Dadi sultan Ottoman nalika semana ateges dadi khalifah dunia Islam. II. Abdulhamid, ing sisih liya, cocog kanggo mbangun sepur kanggo nyuda jarak ing Istanbul lan Tanah Suci. Tanah Hejaz padha dilindhungi negara Uthmaniyyah nalika iku. Lahan lan kekuwatan sing dialami dening wong-wong Utsmani ing taun-taun pungkasan ndadekake Sultan kuwatir. Serangan apa wae ing wilayah kasebut bisa dicegah dening rute iki. Kajaba iku, pangiriman pasukan bakal luwih gampang lan keamanan umum wilayah kasebut bakal diwenehake. Kajaba saka langkah keamanan, kereta api iki duwe keuntungan liyane. Ing wektu kasebut, perjalanan nganggo unta menyang Tanah Suci wis pirang-pirang dina lan nggawa akeh penyakit. Konstruksi sepur Hejaz bakal duwe peran sing penting banget nalika iki, amarga perjalanan nganggo unta nalika dina 12 bakal suda menyang jam 12 kanthi rel. Kajaba iku, pambangunan karéta api bakal nyumbang kanggo negara-negara Arab kanthi ekonomi lan mbantu tuwuh.

Proyek Railway Hicaz

Ahmet Izzet Efendi, ing laporan sing diajokake liwat Kamentrian Angkatan Laut ing 1892, ing ngendi dheweke dadi direktur evakuasi Jeddah, nyatakake akeh saran lan poin penting sing ana hubungane karo konstruksi sepur Hejaz. Ing laporan kasebut, keamanan wilayah Hejaz lan jazirah Arab ing umum, ngrokok, semenanjung Arab, dielingake manawa negara-negara penjajah ditargetake. Dheweke ujar manawa kanthi pambukaan Terusan Suez, wong Eropa bisa ngalih menyang Semenanjung Arab lan ngrusak jazirah Arab. Kajaba iku, laporan iki negesake manawa mung pertahanan luar negeri sing bisa ditindakake nglawan serangan saka segara. Dheweke nyatakake keamanan keamanan ziarah bakal saya tambah lan posisi politik negara Utsmaniyah ing jagad Islam bakal dikuatake. Laporan Ahmet İzzet Efendi dikirim menyang Sultan ing 1892. II. Abdulhamid ngirimake laporan kasebut menyang Mehmet Sakir Pasha, sing ngumumake perang kasebut, lan M. Sakir Pasha nyatakake keuntungan teknis lan politik rute kasebut kanthi laporan anyar.

Sultan II. Abdulhamid Khan nyetujoni proyek kasebut amarga dheweke ngira yen konstruksi ril kasebut bakal migunani banget kanggo jagad Islam. Nanging kekuwatan finansial wong Utsmani ora kuwat kanggo nyukupi biaya Hejaz Railway.

Hicaz Railway dibangun sanajan ana masalah ekonomi

Konstruksi sepur Hejaz wiwit ing Damsyik ing 1900. Jurutera Jerman Meissner dadi tanggung jawab kanggo pembinaan rél. Nanging ing antarane para insinyur sing makarya ing ril liyane, rute Turki cukup dhuwur. Buruh kasebut kalebu warga Turks lan masarakat wilayah kasebut. Pambangunan proyek kasebut dikira cocog karo 4 yuta pound. Ottomans rauh ngerti yen ora bisa ngetrapake pangeluaran kasebut lan mula golek obat liya. Usaha kapisan digawe kanggo narik kredit; nanging, negara-negara Eropa ora setuju menehi luwih akeh nganti 4 yuta yuta. Banjur gaji pegawai negeri wis diselani, lan kertas resmi lan kertas didol kanggo tujuan kontribusi ing ril. Kajaba iku, kabeh bathi saka adol kartu pos, prangko lan kulit korban didhaptar ing ril. Nalika iki ora cukup, dana "Hejaz Şimendifer Line, dana sing digawe sultan khusus, digawe. Karo sultan, negarawan, birokrat, propinsi, pendhidhikan, keadilan lan personel kesehatan, uga masarakat nyumbang kanggo nggawe rel. Pambangunan sepur Hijaz tampi ing kabeh negara Islam. Umat ​​Islam ing wilayah kasebut nyumbang lan nyengkuyung sepur sing isih ana. Umume wilayah ing njaba wilayah Ottoman diarahake sumbangan liwat konsul. Akeh negara, kayata Tunisia, Algeria, Afrika Kidul, Iran, Singapura, China, Sudan, Siprus, Maroko, Mesir, Rusia, Indonesia, Amerika Serikat, Inggris, Wina, Prancis lan Negara Balkan, nggawe sumbangan kanggo pambangunan Railway Hejaz. Nalika Sultan nampi sumbangan warga non-muslim ing subyek Ottoman, dheweke ora nampa sumbangan saka wong-wong Yahudi. Kacariyos, Sultan mboten nrima amargi mboten pitados kanthi tulus lan raos manungsa tumrap tiyang Yahudi. Konstruksi sepur tekan Amman ing 1903 lan Maan ing 1904. Sanajan Kakaisaran Ottoman pengin nggawe garis tambahan saka Maan menyang Aqaba, Inggris ora ngidini. Alesan kanggo resepsi negatif Inggris yaiku kepengin supaya Ottomans adoh saka Segara Abang lan Terusan Suez. Banjur wong Utsmani nyerah ide kasebut. Railway Haifa sabanjure rampung ing 1905. Ing taun sing padha ing 1905 jalur sepur tekan wilayah Mudevvera. 1 September ic Hicaz Railway Line ”rampung ing 1908. Perjalanan pertama menyang Madinah ditindakake ing 27 ing wulan Agustus.

Tresnane Sultan Abdulhamid II ing Jagad Islam

Sajrone pambangunan karéta api. Wong Abdulhamid ing tanah suci lan gangguan saka Nabi. Roh Muhammad (pbuh) ora pengin diganggu. Kanggo iki, dhèwèké dhahar supaya dioperasèkaké nganggo rel. Lokomotif sing sepi digunakake ing wilayah kasebut. Konstruksi sepur Hejaz wis entuk minat lan penghargaan sing apik. П. Abdülhamit wis nampa akeh pujian kayata “Yaşı Sultan-ı Alişan, şevket lan Şan'ın efzunter”. Sajrone pambangunan kareta Hijaz, para penyamun sing manggon ing wilayah kasebut nolak pambangunan kareta kasebut lan nyerang. Sajrone konstruksi sepur Hejaz, jembatan lan culir 2666, jembatan wesi 7, trowongan 9, stasiun 96, kolam 7, tank banyu 37, rumah sakit 2 lan bengkel 3 digawe. Biaya total rute kasebut udakara 3,5 yuta pound. П. Sawise Abdulhamit diangkat, administrasi lan jeneng Hejaz Railway diganti. Nalika jeneng nyata Hamidiye-Hicaz Railways ler, dheweke ganti jeneng dadi "Railway Hicaz .. 7 Januari Kanthi Perjanjen Mondros sing mlebu 1919, Ottoman Hicaz ilang kabeh dominasi ing wilayah kasebut. Banjur manajemen rel hejaz dijupuk saka tangan negara Utsmaniyyah. Fahrettin Pasha ngaturake Relasi Alkitab ing Madinah menyang Istanbul. Hejaz Railway 1. Iki digunakake kanthi wiyar nganti Perang Dunia II.

Sanajan ril Hejaz digunakake kanggo wektu sing cendhak, luwih saka separo jagad iki ora ngrewangi pitulung lan kesatuan terus dibangun kanthi bebarengan.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.