Dina iki ing Sejarah: garis 8 Oktober 1938 Ankara-Sivas-Erzurum

Tren
Tren

Dina iki ing Sejarah
8 Oktober 1892 Kaistimewaan baris sing bakal nyambung karo jalur Thessaloniki-Mitrovica ing stasiun Karasulu kanggo miwiti Firecik lan ngliwati Komotini lan Drama diwenehake marang Prancis René Bauda-uy, sing dadi tukang bank ing Istanbul. 1 October Baris sing diwiwiti ing 1893 1 rampung ing April 1896.
8 October 1908 Hukum sementara ing Strike diterbitake.
8 Oktober 1938 Ankara-Sivas-Erzurum baris tekan Erzincan.
8 Oktober 1945 Erzurum lan Sivas dipérang.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.