Haydarpaşa TCDD lan Desain Stasiun Sepur Sirkeci Tender

tcddden haydarpasa lan stasiun panjelasan babagan tender kasebut
tcddden haydarpasa lan stasiun panjelasan babagan tender kasebut

Direktorat Jenderal TCDD, ing tender kanggo nyewakake sawetara bagean idle ing Haydarpaşa lan Sirkeci Station, nggawe pratelan babagan Ngilangi perusahaan 4 afiliasi karo IMM.

Pratelan ditulis sing digawe dening TCDD kaya ing ngisor iki; Aşağıdaki Ing pamrih kanggo nyuda bagean-bagean nganggur saka Stasiun Kereta Api Haydarpaşa lan Stasiun Railway Sirkeci dening Direktorat Jenderal Railway State Turki (TCDD), pratelan ing ngisor iki dibutuhake sawise spekulasi babagan penghapusan Grup Kesatuan Gabungan sing dibentuk dening Istana Metropolitan Perbandaran (IMM).

Kaya sing wis diwartakake ing woro-woro lan spesifikasi sing diterbitake ing Gazette resmi, tender kasebut digawe ing kerangka Peraturan Lease Immovable Lease.

Sampeyan ditemtokake manawa tender Emre Kamçılı, sing melu tender kasebut, ora nyukupi syarat-syarat spesifikasi, lan amplop batin (kanthi surat tender) tender iki ora dibukak lan bali.

Miturut Artikel 6.1.c saka Tender Spesifikasi halinde, Yen Tenderers Joint Venture, miturut status minangka wong asli utawa entitas sah sing dadi Joint Venture, dokumen sing diwenehake sesuai karo prinsip ing paragraf A lan B Artikel iki lan lampiran miturut spesifikasi kudu disiapake lan didaftar miturut conto. kanggo ngirim kontrak. Konsistensi saka perusahaan IMM lan Istanbul Trade and Art Products Trade. Inc. Ing klompok usaha bareng ing pimpinan kasebut, kabeh mitra klompok kasebut kudu ngirim sertifikat pengalaman kerja kanthi kapisah, dene mung pembaruan usaha gabungan İstanbul Kültür ve Sanat Ürünleri Tic. AŞ wis ngirim dokumen pengalaman kerja. Mitra liyane ora ngirim sertifikat pengalaman kerja.

Ing Joint Venture, para anggota gabungan kasebut nggawe kemitraan supaya bisa nindakake bisnis bebarengan karo hak lan tanggung jawabe lan tanggung jawab bareng lan tanggung jawab (kebak utang) saka wong sing nyata utawa sah sing nggawe usaha sama kasebut. Perdagangan Budaya lan Produk Seni İstan. A.Ş., sing diajukake menyang dossier tender, 8. Ing Artikel A, "partai setuju yen bareng lan tanggung jawab bareng karo juragan kanggo ngetrapake proyek". Tanggung jawab bebarengan lan bebarengan yaiku tanggung jawab bareng lan ora ateges tanggung jawab bareng. Joint Venture Agreement 19. Artikel C nyatakake yen Kesepakatan Bersama bakal dianggep dadi prioritas manawa ana perselisihan ing antarane pihak-pihak, lan prekara iki dianggep bisa uwal karo spekulasi lan dianggep dadi salah sawijining alesan kanggo mbusak.

Istanbul Kultur ve Sanat Urunleri Tic. Inc. Klompok usaha sama dipimpin dening komisi tender 18 ora diundang kanggo negosiasi ing 2019 ing Oktober 14.30.

Kajaba iku, ujar kasebut, Perdagangan Budaya lan Produk Istanbul. Inc. (Istanbul Digital Media Trade Inc. - Industri Istanbul lan Perdagangan Metro Istanbul Inc. lan Informasi Isbak Istanbul lan Smart City Technologies Inc.), usaha sama ngajokake tawaran 100 ewu TL.

Hezarfen Consulting Ltd. Sti. 300 ewu TL, lan banjur nambah tawaran menyang 350 ewu TL.

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 20

Kabar Tender: Salmak Zonguldak Line Open Channel lan Saluran Sabuk

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar