Istana Bandara Istanbul Dibukak

terminal bandara istanbul dibukak
terminal bandara istanbul dibukak

Menteri Ersoy, sing mbukak Perpustakaan Bandara Istanbul, nampa buku pertama saka perpustakaan, yaiku Profesor almarhum. Dr. A. Perjalanan Yolculuk Haluk Dursun menyang eser Geografi Ottoman kanthi karyane mabur menyang Antalya.

Menteri Budaya lan Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy: uz Kita terus nganggo konsep perpustakaan anyar. Sampeyan bisa ninggalake kene utawa maca buku ing kutha ing Turki sawise mburi buku sing njaluk kene dening sisih bisa dikirim menyang perpustakaan sembarang. "

Mehmet Nuri Ersoy, Menteri Kabudayaan lan Pariwisata, mbukak Perpustakaan Bandara Istanbul, sing ditugasake ing Terminal Domestik Airport Istanbul.

Menteri Ersoy, sing ngethok pita bukaan perpustakaan karo Ahmet Önal lan Ketua Pegawai Eksekutif lan Pengurus Besar Manajemen Bandara IGA, ngunjungi Perpustakaan.

Ersoy, sing nampa buku pertama saka perpustakaan, sing bakal dikirim menyang perpustakaan ing Antalya, Wakil Menteri Budaya lan Pariwisata, Menteri almarhum. Dr. A. Perjalanan Yolculuk Haluk Dursun menyang eser Geografi Ottoman kanthi karyane mabur menyang Antalya.

Menteri Ersoy, nalika wicara ing upacara pambukaan perpustakaan, ujar manawa Bandara Istanbul kalebu paling gedhe ing saindenging jagad, wektu ngembangake penerbangan cepet dituju menyang Istanbul, ujare.

Menteri Budaya lan Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy nyatakake manawa bandara, sing ora bisa dibangun, dilebokake menyang layanan ing wektu sing cendhak lan ing ngarep tanggal sing ditemtokake. "Karo Bandara Istanbul, kita duwe bandara kanthi penerbangan langsung menyang wilayah sing paling gedhe ing donya, utamane THY, nanging bandara iki banget. bandara gedhe. Iku bener kutha sing manggen. Pedunung uga akeh banget. Mayuta-yuta wong sing mengkono ngleboke bandara lan metu saka Turki. Jutaan wong teka ing kene lan menyang kutha sing beda ing jagad iki tanpa mlebu bandara iki maneh. "

Ciri iki, njupuk menyang akun bandara opening 1 taun sadurunge eksekutif IGA lan padha dirancang ngimpi kathah proyèk kanggo netepke cara paling apik sing angka Turkey, Menteri nandheske Ersoy ngandika padha wong ing gesang.

teka kanggo Istanbul, banjur nyatakake yen padha ngarahke kanggo introduce Turkey kanggo penumpang terus kanggo kutha liyane Mentri Ersoy, kasugihan alam lan budaya Turki ing bandara free, segara, wedhi, sun, lan ngandika padha dipunwiwiti introduksi intensif kanggo reruntuhan.

Menteri Ersoy terus: "Iki mengaruhi akeh. Internal malah maca pitu, pisanan dipun ginakaken ing Turki supaya nambah nilai kanggo penumpang kita sing pengin kanggo netepke maca kang wektu ing bandara. Kita terus nganggo konsep perpustakaan anyar. Sampeyan bisa ninggalake kene utawa maca buku ing kutha ing Turki sawise mburi buku sing njaluk kene dening sisih bisa dikirim menyang perpustakaan sembarang. Kita bakal menehi sampeyan kesempatan maca buku lan maca nganti pungkasan. Layanan katelu kita bakal diuripake. Protokol rampung minggu kepungkur kanthi rinci. Utamane sawise ngliwati passport, kita nyiyapake museum sewu meter persegi ing wilayah sing diresiki. Iki bakal ditindakake sajrone wulan wulan tender investasi lan musim 2020, muga-muga kita bakal dilebokake ing layanan. Ing tartamtu, penumpang sing teka kanggo Turkey tanpa ngetik kita mikir kanggo menang ana. Kita bakal ngganti konten saben 6 sapisan sasi. Bakal dadi konsep sing nuduhake kabeh nilai Anatolia. Kita uga ngembangake proyek kaping papat sajrone brainstorming ing rapat-rapat kasebut. pari ing panggonan liyane karo kiosks ing bandara, kang ing aset sajarah bakal nggawa Turki menyang panggonan. tamu manca kita kanggo bandara Istanbul nganti wayahe kita jumangkah metu maneh Turki kang sajarah monumen, budaya, Arkeologi bakal lumaku ing karo informed babagan bandara. "

Buku saka Fuat Sezgin, salah sawijining tokoh utama ing sejarah ilmu pengetahuan, ditampilake ing perpustakaan dening Menteri Ersoy, Fakultas Universitas Teknik Istanbul. Dr. Dheweke menehi plak menyang Hatice Ayataç lan Murat Ayataç.

Menteri Kabudayan lan Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy, Van, Ercis kecelakaan lalu lintas ing Wakil Menteri Budaya lan Pariwisata sing tiwas. Dr. Dheweke uga nliti buku-buku Ahmet Haluk Dursun ing perpustakaan.

Loading ...

2 Ewonan 550 Artifak ing Perpustakaan

Ing perpustakaan, sing bakal dadi titik istirahat budaya nalika penumpang bisa ngenteni wektu, total publikasi 350 ewu 500 kalebu sewu literatur 150, anak 50, 500 English, majalah 2 lan karya sastra sing menang 550 Nobel-anugerah bakal kasedhiya.

Penumpang sing nampa layanan saka perpustakaan ing terminal domestik bakal bisa nyilih buku babagan penerbangan keahlian ing penerbangan domestik. Pangguna bisa nyilih buku sing, kothak buku bali ing Istanbul Airport Nenekan Penumpang bakal bisa kanggo ngirim kanggo departemen utawa perpustakaan umum ing Turki.

Perpustakaan, sing njabat kerjasama karo Kementerian Budaya lan Pariwisata lan IGA, bakal dibukak sajrone jam 06.30-23.30. Personel pelayanan 6 ditugasake ing perpustakaan ing endi IGA nyedhiyakake papan lan infrastruktur.

Loading ...

Tanggalan Tender Railway Saiki

Cum 15

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 15

Tender Pengumuman: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 15

Tender Pengumuman: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar