Terowong Railway Brockville Kanada dibukak kanggo Pariwisata

terowongan ril brockville bersejarah dibukak kanggo pariwisata
terowongan ril brockville bersejarah dibukak kanggo pariwisata

Terowong Railway Brockville sing bersejarah ing Brockville, Ontario, Kanada dibukak kanggo pariwisata.

Terowongan kasebut, minangka jalur sepur paling tuwa ing Kanada, miwiti konstruksi ing 1854 lan dilebokake ing 1860, dawane 524 meter.

Terowongan, sing duwe lawang ing sisih loro lan dadi nganti 1970, ngalami renovasi pariwisata kanggo 2 taun kepungkur lan ril kasebut dicopot lan tembok diwadhahi lampu. Tunnel Rockville minangka tujuan wisata sing uga nduwe kegiatan sing medeni.

Terowong Railway Brockville minangka terowongan sepur pertama ing Kanada.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar