Stasiun Tram Turnstile Ad Area Tender Tender saka Kayseri

stasiun ruang stan turnstile tender spasi menang perusahaan
stasiun ruang stan turnstile tender spasi menang perusahaan

Sawijining tender digawe dening Kayseri Metropolitan Municipality kanggo nyewakake wilayah pariwara ing kutub catenary lan turnstiles lan bus lan kendaraan tram ing rute sistem rel kanggo taun 6.

Sawijining tender digawe dening Kayseri Metropolitan Municipality kanggo nyewakake wilayah pariwara ing kutub catenary lan turnstiles lan bus lan kendaraan tram ing rute sistem rel kanggo taun 6. Pitu perusahaan melu tender kasebut.

Ing ngisor ketua ketua Sekretaris Umum Metropolitan Ahmet Darendelioğlu, panel pariwara 642 ing kendharaan rel, panel pariwara 233 ing bis, panel iklan 1200 ing kutub katarak ing garis sistem ril lan papan pariwara 327 ewu ing stasiun trem. Tanduran tender digawe kanggo papan reklame 2. Ing tender, sepisanan tawaran ditulis saka pitung perusahaan sing melu ditampa banjur lelang diadakan.

Tukang tender nawakake kiriman ing ngisor iki kanthi nulis:

1-Reklam Ruangan: 355 ewu TL
2-Digiplus: 460 ewu TL
Lampu 3-City: 470 ewu TL
Iklan 4-Ar Anadolu: 455 ewu TL
5-Seyfettin Kalaycıgil: 475 ewu TL
Media inti 6: 750 ewu TL
Katrangan 7-Tunggal: 801 ewu TL

Sasampunipun pambukaan tawaran tinulis, tawaran paling dhuwur diwenehake marang lelang ing antarane perusahaan. Penawaran paling dhuwur ing lelang yaiku 910 ewu TL karo Agensi Iklan Promosi Sole.

Presiden Komisi Komisi Ahmet Darendelioğlu, tawaran kasebut saben taun lan perusahaan tender bakal ningkatake tingkat inflasi saben taun miturut spesifikasi tender, tender sing diumumake dening komisi kasebut sawise nliti tawaran sing diumumake.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.