TÜDEMSAŞ 80 Taun Lawas

Follow
Follow

Turkey Railway Mesin Industri Inc. (TÜDEMSAŞ) panyiapan saka 80. ngrameke ulang tahun.

Gubernur Salih Ayhan, sing ngunjungi perusahaan ing ruang lingkup perayaan 100 TÜDEMSAŞ sing disusun ing kerangka kegiatan taun 80 Kongres Sivas, mangan awan karo para pekerja. Sawise nedha bengi, Salih Ayhan ngobrol karo karyawan Pabrik Produksi Wagon.

Pameran foto dibukak ing Cer Atelier kanggo TÜDEMSAŞ

Turki kang pisanan domestik uap lokomotif Bozkurt ngasilaken Turkey Mesin Railway Industry Inc. (TÜDEMSAŞ) amarga mengeti saka xnumx'inc saka organisasi "TÜDEMSAŞ saka traksi Workshop" pameran foto Gubernur Sivas Salih Ayhan lan Walikota Hilmi dibukak karo panganggo kawruh.

Pameran foto Cer Atelyesin menyang TÜDEMSAŞ bakal kabuka ing antarane 22 - 25 Oktober 2019 ing gedung pameran Libraryemsi Sivas-i Publik Public Library ing Istasi Street. Kunjungan Mustafa Kemal Atatürk ing situs konstruksi TUDEMSAS, upacara pambukaan, gerbong karet pertama sing diprodhuksi ing pabrik lan foto saiki wis nunggu pengunjung.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar