Turki Kunjungan Paling Fun Science Festival 150 Thousand

paling Festival ilmu nglipur iki dibukak dening ewu turkiyenin
paling Festival ilmu nglipur iki dibukak dening ewu turkiyenin

7 diatur ing Konya Science Center kanthi tema "Kepiye, Cara Nggawe. Konya Ilmu Festival dikunjungi dening satus seket ewu wong.

Konya Metropolitan Municipality bayar dening TUBITAK didhukung tengah Turkey pisanan ilmu, dianakaké ing Konya, paling nglipur, paling gedhe Festival ilmu Anatolia kang Turkey Science Center kang 7. Konya Ilmu Festival dadi penggemar ilmu kabeh umur saka Konya lan macem-macem kutha.

3 festival dina, yaiku dina Walikota Konya Metropolitan Konya Ugur Ibrahim Altay, bocah lan nom-noman padha teka.

Bangunan FUTURE TURKEY ora cara THE TO THE anak kita WE ora wani GALAXY

Ing lingkungan sing nyenengake, Konyali ujar manawa dheweke teka ing Festival Ilmu kanggo nggunakake pasar sing nyenengake karo bocah-bocah. helikopter warga 'Attack' saka ketua Angkatan Unmanned Aerial Vehicle (Sih) bilih Festival dipameraken Altai, "Ing kasunyatan, kabeh mangsa kita anak kang, kita ngarep-arep kanggo menehi wani mbangun dalan kanggo Turkey. Ing papan 100, petugas 500 kita nindakake kegiatan kanggo bocah-bocah. Festival Ilmu kesempatan apik ora mung kanggo Konya, nanging uga kanggo Aksaray, Karaman, Nigde, Ankara lan Eskisehir. Muga-muga taun ngarep kita bakal luwih maju lan ngatur. Fitur paling penting ing Festival Ilmu Kita yaiku ngatur kegiatan ing ngendi bocah saiki wis ngadeg. Muga-muga wong-wong saka kabeh kelompok umur seneng bakal nemoni kowe adoh saka kene ”.

PARAAN RANGKA KANGGO NUNGGAP TAHUN

Presiden Altay nyatakake yen tingkat partisipasi menyang Festival Ilmu Konya tambah saben taun lan ujar, "Paling taun, 100 wis ngluwihi sewu. Taun iki kita wis entuk ewonan angka 150. TEKNOFEST, sing dianakake ing Istanbul, uga akeh kontribusi. Iki nggawe minat banget kanggo festival kaya ngono ing negara kita. Muga-muga bisa dingerteni kanthi partisipasi sing luwih dhuwur saka taun ngarep. Aku matur nuwun kanggo kabeh Konyan lan peserta. "

'ATAK' lan 'SİHA' EXHIBITED ING FESTIVAL SAINS UNTUK PANJANG WULANG

7. Konya Ilmu Festival minangka tahap pertama ing taun iki. Helikopter produksi lokal 'Atak' lan Angkatan Udara Tanpa Angkatan Bersenjata (SİHA) uga dipamerake kanggo taun pisanan ing Festival Ilmu. Helikopter serangan lan SİHA minangka salah sawijining wilayah sing paling akeh ditemoni dening para pecinta ilmu sing ngunjungi Festival Ilmu.

AKTIVITI ISI SAINS INGGRIS ing 100

Ing Konya Ilmu Festival, sing ditindakake ing wilayah terbuka sekitar 1000 meter persegi; Liwat 6, akeh kegiatan kayata acara ilmiah, pertunjukan ilmu, kompetisi, simulator, pesawat, mesin pencerak UAV lan 100B, bengkel produksi angkutan ruangan, pengamatan astronomi, lokakarya coding, lokakarya desain elektronik disusun. Peserta duwe pengalaman aktif melu proses panemuan ilmiah.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.