Pabrik Engine First Turki: 'Engine Silver'

turkiyenin engine pisanan salaka engine pabrik
turkiyenin engine pisanan salaka engine pabrik

Sawise lulus saka ITU Necmettin nglajengaken studi akademisi ing Jerman Erbakan, sak pasinaon, banjur wiwit perang Turkey Equipment Agricultural karo Getun sing Authority saka impor saka engine wis dhawuh Turkey kanggo fasilitas lokal lan nasional kanggo gawé mesin dhewe.

dhasar kanggo gawé engine domestik pisanan Turkey karo inisiatif Erbakan ing 1956 buwang Engine Silver, 20 1960 karo karyawan 250 ing 9 Maret 15 lan 30 ps'lik siji lan miwiti produksi mesin loro-silinder.

Perak motor, pompa sumur jero sing digawe para petani Turki kanggo nyukupi kebutuhan gedhe lan kabeh pesenan Kerja Air Negeri dipenuhi.

Pikiraken prodhuksi mesin motor salaka dibukak ing Turki wis Kagodha sawetara perangan lan mesin Silver padha diimpor kanggo celupan motor ngelingi mundhut ageng iki mimpin dening pasar domestik kanggo sawetara taun. Ing 1964, mesin Perak, ora bisa entuk dhukungan negara, mula nandhang sangsara.

Nalika mayoritas saham ditransfer menyang koperasi bit gula lan pabrik gula, Erbakan kepeksa ninggalake Direktorat Umum. Jeneng Silver Motor wis diganti dadi "Beet Motor .. Persetujuan lisensi digawe karo perusahaan Jerman Hatz ing 1965 lan produksi mesin bensin lan udara digawe.

Kabeh mlaku nganti Beet Motor nganti awal 1980, lan luwih disenengi dening wong akeh amarga produk kasebut sehat lan cocog karo kabutuhan pangguna. Sajrone wektu kasebut, nalika kegiatan pertanian akeh didhukung dening negara, mesin akeh didol lan dadi legenda ing negara kasebut. Sak iki wektu, kabeh mesin ing Turki, preduli saka account "Beet engine" wiwit disebut. Afrika lan Timur Tengah utamané ditemokaké panuku saka akèh negara njaba Turki.

Ngluwari saka bangkrut kanthi nampa dhukungan pamrentah kaping pindho, perusahaan kasebut dadi struktur ngasilake kerugian sajrone taun 1990. Pabrik sing diadegaké Erbakan wis pirang-pirang taun suwene. Nggawe jaringan pedagang, kabeh bagean lan supplier. Pabrik wis nandhang pirang-pirang taun lan swara mesin wis meneng ing 56. Senajan Company ditutup taun 2011 2011 ewu ing Turki isih babagan Beet Engine Industri dikenal kanggo digunakake.

Ing ngisor iki salah sawijining perjuangan motor saka guru Erbakan. Erbakan wis diwenehi perlu support negara ing produksi engine guru ing sumur jero Turkey, traktir, mobil, trek, bus, kapal, Turki ing Pabrik nawakke lan mesin pesawat bisa mindhah dina kanggo tingkat negara berkembang, nanging tansah rek.

Dr. Hubungi Ilhami langsung

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

1 Komentar

  1. sirah negara sing ora ndhukung produksi mesin salaka salah

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.