Turki kang pisanan pribadi lokal lan nasional Diesel Engine Factory 'Yavuz Engine'

turkiyenin khusus mesin diesel pabrik lokal lan nasional pisanan Yavuz
turkiyenin khusus mesin diesel pabrik lokal lan nasional pisanan Yavuz

Turki kang pisanan pribadi lokal lan nasional Diesel Engine Factory 'Yavuz Engine'. Yavuz Engineering Industry and Trade Inc. Yayasan Industri motor Turki (TÜMOSAN) diadegake dening Prof.Dr.Sedat Çelikdoğan ing 1991.

Sadat Çelikdog sing, 1975-76 taun miwiti karo target produksi 100.000 engine san perusahaan (Tümosan, taxane, Temsan, TESTAS lan Gerkon Human) madegaken tim Erbakan kang dumunung lan assistant pawarta motor antarane wong paling pinter lan Veteran ing motor Turki.

Sadat mecat ing pungkasan TÜMOSAN'ı Çelikdog guru, motor Turkey kudu diprodhuksi ing Turki lan merek nasional karo fasilitas lokal déning insinyur diadegaké ing baris karo yakin Yavuz Engine.

Yavuz Motor, sing sepisanan diwiwiti kanthi ngasilake rod nyambung lan bagean mesin, miwiti produksi mesin diesel industri kanthi ndhaptar merek YAVUZ MOTOR ing wiwitan 2002. Mesin Yavuz ngasilake mesin diesel kualitas lan ekonomi sing paling apik kanthi rekayasa Turki kanthi temen-temen ngerti apa sing bakal diucapake sajrone wektu sing cendhak.

produk

Mesin Diesel kanggo Generator,

Mesin Diesel Jenis Industri,

Otomotif Ganti Mesin Diesel,

Mesin Diesel Kelautan.

Motor Yavuz ngasilake permintaan pelanggan ing pabriknya ing Golbasi lan ekspor ing luar negeri.

pembangunan engine National Turki lan sing kabèh urip pengabdian marang dina lan wengi kanggo gawé Prof. Dr. Kita ngelingaken Sedat Çelikdoğan kanthi sih-rahmat lan pakurmatan. Muga papan iku swarga.

Dr. Hubungi Ilhami langsung

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Perolehan Perolehan: Instrumen Tes Tuku Kanggo Proyek Sepur Nasional (TÜVASAŞ)

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar