Wisata Ukrainia Admire Kayseri

turis ukrain ngrameke kayseriye
turis ukrain ngrameke kayseriye

Kayseri Munisipalitas Metropolitan terus ngenalake nilai sejarah lan alam Kayseri, utamane Erciyes Winter Tourism Center. Walikota Munisipalitas Metropolitan Memduh Büyükkılıç ketemu karo turis Ukrainia ing Erciyes.

Kanthi pakaryan Mistropolitan Municipality, kapentingan turis turis Ukrainia menyang Kayseri saya tambah akeh. Walikota Munisipalitas Metropolitan Memduh Büyükkılıç, teka lan ngobrol karo agensi pariwisata saka Erciyes saka Ukraina. Rapat diadakan karo turis Ukrainia ing Erciyes lan Erciyes A.Ş. Ketua Dewan Murat Cahid Cıngı nggawe presentasi lengkap babagan nilai pariwisata Kayseri.

Sajrone periode mangsa pungkasan, 4, ibukutha saben wulan Ukraina lan Kiev liwat penerbangan charter ing antarane Kayseri lan Istanbul liwat transfer udakara 6 ewu pengunjung Ukrainia ngelingake yen dheweke nampani Presiden Warga Büyükdılıç, 100 persen kabeh pengunjung matur kanthi seneng ninggalake kutha kita. Walikota Büyükkılıç mratelakake manawa turis Ukrainia uga seneng karo Kayseri.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.