Gajah Ngengingi Sepur ing India

sepur india sepur iwaknet carpti
sepur india sepur iwaknet carpti

Gajah Ngengingi Sepur Ing India. Ing India, sepur sing cepet banget nyemplung iwak iwak kanthi ril. Gajah kasebut, kanthi cedera parah banget, banjur menyang hutan kanthi cara dhewe. Kacilakan kasebut kedadeyan ing Jalpaiguri, Bengal Lor.

Sepur penumpang ing ekspedisi Banarhat-Nagrakata ing negara ing West Bengal, India, ditabuh ing jembangan sing ana ing sadawane trek. Kza 27 Kacilakan September kedadeyan ing 8.30. Video saka gajah sing diluncurake sepur kasebut nyebabake rasa sedhih ing media sosial. Ing video 45 detik kaping pindho, katon gajah kasebut, sing nonton wong-wong sing nandhang lara kuciwa, cepet-cepet mundhak saka lemah lan alon-alon mlaku menyang alas. Bagéan mesin sepur penumpang uga rusak lan driver kasebut dilaporake tatu ing pungkasan tabrakan kasebut.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.