Warga ing Kocaeli Seneng karo Mobile Stops

warga kocaelide wareg karo mandeg mobile
warga kocaelide wareg karo mandeg mobile

Stop mandeg dibangun ing Street Salim Dervişoğlu, minangka alternatif kanggo dalan D-100, ing ngendi transportasi umum menyang Karamürsel Kocaeli, Gölcük lan Başiskele digunakake. Warga warga ngucapake rasa marem saka stasiun mobile anyar sing dibangun ing jejere Adnan Menderes Overpass ing Izmit, sing nggawe luwih gampang para penumpang njupuk lan ndownload transportasi umum. Sing pertama saka mandeg mobile bakal dibangun dening Kocaeli Munisipal Metropolitan ing telung wilayah wis rampung, nalika pambangunan kanthong Mimar Sinan lan Turgut Özal terus.

APLIKASI PUBLIK ing SERVIS DITAWI

Ngembangake Street Salim Dervişoğlu ing orane, Kocaeli Metropolitan Munisipalitas mandeg mandeg anyar ing dalan. Overnan Adnan Menderes wis rampung lan ditawani karo warga. Thanks kanggo mandeg mobile sing nembe dibangun, kendaraan transportasi umum Başiskele, Gölcük lan Karamürsel bisa ngunduh lan nampa penumpang. Warga kanthi gampang entuk transportasi umum tegese manawa mandheg mandheg mandheg mobile. Ing orane katrangan saka pakaryan Departemen Ilmu Ilmu, konstruksi mobile mandheg dibangun ing jejere Mimar Sinan lan Turgut Özal Overpass Bridges.

DA Kita NANTI LAYAN KABEH KABEH ing TRANSPORTATION ”

Levent Karagöz (40) ngandhakake yen dheweke kerja ing Başiskele lan dheweke nggunakake mandeg Halkevi nalika lelungan antara İzmit lan Başiskele. Iki nyebabake kesulitan lalu lintas. Luwih becik nggawe kanthong. Sugeng rawuh ing kotamadya iki. Kanthi panaliten iki, wilayah iki dadi luwih rutin lan fasih. Lalu lintas utama ing kene ora gagal. Kanthi pakaryan iki, kita nyedhiyakake layanan luwih rutin ing transportasi. "

"PANJANG UNDANGGU KANGGO NUNGGUL LAN KANGGO"

Pensiun Cevdet Göçlü (74) nyatakake manawa dheweke seneng lan seneng karo stasiun mobile kanggo pertama kalina. Kacilakan lalu lintas sing bisa kedadeyan ing kene dicegah. Kanthi panaliten kasebut, para penumpang bisa nyedhaki kendharaan kanthi gampang lan kendharaan bisa tangi lan mandheg kanthi gampang. Biyen ana ing ngisor jembatan lan kendharaan wis ana ing tengah dalan. Saiki penumpang lan bis uga wis lega. Aku matur nuwun kanggo Metropolitan Munisipalitas ”.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.