Yenişehir Osmaneli Tender Railway Tender Pembatalan Pira wektu tundha proyek kasebut? ..

Yenişehir Osmaneli Tender Railway Tender Pembatalan Pira wektu tundha proyek kasebut? ..
Yenişehir Osmaneli Tender Railway Tender Pembatalan Pira wektu tundha proyek kasebut? ..

Nyatane, sürpriz Ora kaget banget kanggo wong-wong sing ngetutake kanthi rapet. Bab iki, pembatalan tender sing diwenehake wingi iku dianggep minangka hasil sing diramal sadurunge.
Topik yaiku:
TCDD 3 Tender kanggo Proyek Sepur Kacepetan Bursa-Osmaneli ing April 2018. Infrastruktur kerja antarane Bursa-Yenişehir lan superstruktur lan karya elektromekanik lan infrastruktur Yenişehir-Osmaneli, superstruktur lan karya elektromekanik ditawakake tender kasebut.
Penawaran paling anyar 2 milyar 520 yuta kilogram menehi Aga Energy. Nanging, ing wulan Juni, Bayburt Construction Group menang rega sing padha.
Bayburt dudu perusahaan manca. Terowongan 6 ing wilayah Mezitler Ankara dibangun dening Bayburt taun kepungkur. Ing situs konstruksi kasebut, manajer perusahaan kasebut ngandhani yen dheweke nindakake pambangunan bagean jalur sepur Kars-Baku-Tbilisi.
Kanggo alasan O
Kita nemokake manawa positip manawa perusahaan sepur sing berpengalaman njupuk sepur kanthi kacepetan dhuwur.
Nanging Ne
Sanalika sawise woro-woro babagan kesulitan tender, ekonomi angel muncul. Nalika mata uang banjur mundhak mata uang lan Dollar, biaya lelang 2.5 milyar pon ngluwihi 4 milyar.
Minangka ...
Kanthi tembung liyane, nalika biaya mundhak kanthi tingkat sing ora diramal, kontraktor ora pengin miwiti kerja. Alamiah, penawaran ora ngirim papan kasebut.
Ing proses O
Pembaca kolom sing terus-terusan maca "Sepur kanthi kacepetan sing dhuwur kita simpen" lan proyek kasebut wis dilereni. Ing sisih liya, wong-wong sing ora kelangan harapan ekspedisi percobaan deneme diwiwiti 2019 üler nggambarake pikirane.
Ing titik iki ...
14 September Ing 2019, kita ngumumake pembatalan tender 3 April ing kolom iki wingi. Wong sing kasengsem ing masalah iki, utamane bakal politik, bakal nrima minangka kejutan lan ora ndhelikake rasa gumun.
Nanging ...
Mesthine iki bakal nyebabake. Mula, ora ana kejutan sing akeh banget.
Kepiye carane pembatalan tender bakal mengaruhi proyek sepur kacepetan dhuwur ing Bursa? "
Selaras karo informasi sing dijupuk, kita wis ujar:
T TCDD uga ngerti manawa tender ora bisa dirampungake. Mula, persiapan kanggo tender anyar kanthi kahanan sing enggal diwiwiti. "
Kita uga nambahake:
"Ing sepur kanthi kacepetan kanthi dhuwur, kita gelem taun 2023-2025, saiki 1 utawa 2 bakal ditundha taun liyane."

Yen sangu wis kebak, bakal ngatasi masalah kasebut?

Kita dudu teknisi ... Kita mung wartawan nyoba ndherek pembangunan lan nuduhake ing kolom iki. Ing sisih liya, ana kanca sing ujar karo tampilan optimis yen "Allowance diwenehake akeh banget, rampung sadurunge wektu".
Dheweke bener, nanging ana terowongan ing garis sepur kacepetan Bursa-Osmaneli. 16 kilometer saka total trowongan 9 kilometer ing antarane Bursa lan Yenişehir dibangun. Ana trowongan kilometer 8 kilometer ing antarane Yenişehir lan Osmaneli.
Menapa malih ...
Yen kabeh mlaku ing terowongan, maksimal 4 meter bisa digali saben dinane. Sanajan kabeh sangu teka, ora cukup kanggo ngrampungake pagawean kasebut awal. (Ahmet Emin Yilmaz - acara)

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.