Dalan Sepur Sepur Cepet

upah yht
upah yht

Munggah Biaya Sepur Kacepetan Dhuwur. Layanan sing ditawakake Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur afiliasi lan direktur umum sing gegandhengan karo 20. Panjelasan pisanan kasebut saka Direktorat Umum Jalan Raya. Jalur raya, jembatan lan otoyllar dadi bener wiwit saiki ngumumake persentase kenaikan 20.

WAKTU UNTUK JAWA TENGAH LENGKAP TENGAH

TCDD uga nambah rega sepur kanthi cepet (YHT) kanthi persen 20.

Patut, Ankara Istanbul (nganti Pendik) rega YHT 71 TL 85.50 output output. Ankara-Istanbul (Halkalı96 nganti kilogram.

Zara Ankara-Eskişehir lan Ankara-Konya YHT tambah saka 31 TL dadi 37.40 TL. Tambah rega bakal kasedhiya wiwit dina iki.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.