Njupuk Junction Cantik

persentasi yuzbasilar ing persimpangan kasebut
persentasi yuzbasilar ing persimpangan kasebut

Kocaeli Munisipal Metropolitan ora nglirwakake kanggo ndandani wilayah kasebut kanthi lanskap sawise ngrampungake proyek kayata dalan, overpass lan persimpangan. Departemen Taman Taman Taman Hijau lan Ijo visual nggawe proyek rampung kanthi nggawe ruang ijo lan kripik warna. Ing konteks iki, kripik warna-warni diwiwiti dilebokake ing jembatan ing Gölcük Yüzbaşılar Junction.

METERS 2 THOUSAND 800

20 yuta 457 ewu Gölcük biaya satus ewu persimpangan, ing Mei taun iki ditawani layanan warga. Sawise mbukak persimpangan kasebut, Kotamadya Metropolitan terus makarya ing lingkungane. Ing ruang lingkup iki, Kripik warna-warni dibangun ing area kothak 2 ewu 800 kothak ing jembatan prapatan.

FLOOR COVER

Tim Departemen Pak Taman lan Ijo miwiti miwiti kerja, nutupi lantai ing area sing bakal digawe chip. Sawise tutup dilebokake, tim bakal mbukak wujud chip kasebut nganggo kurung plastik. Banjur akeh macem-macem kripik warna bakal dilebokake ing permukaan. Kanthi pakaryan rampung, Jupuk Capture bakal dadi warna-warni.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.