situs inovasi iettnin
34 Istanbul

Situs Inovasi IETT saka Istanbul

Kursi Un Feed kudu ditambahake ing bus ", lar Handles sing ora nyekel bakteri bisa ditingkatake", lan piranti EDS kudu diinstal ing ngarep bis lan paukuman otomatis kudu ditanggepi kanggo nglanggar ”… Iki saran saka sampeyan. Situs inovasi IETT (inovasi.iett.gov.tr) nyusun saran sing menarik saka warga Istanbul. [More ...]