mandeg bis iett ing kejutan november
34 Istanbul

10 November Surprise ing IETT Station

10 November Surprise ing IETT Station; Professor Siswa Sekolah Menengah Umum Menengah Ali Kemal Yiğitoğlu ngagantung foto Atatürk ing stasiun IETT nalika ulang tahun 10 November. Professor Siswa sekolah rendah lan sekolah menengah Ali Kemal Yiğitoğlu [More ...]

nonton
16 Bursa

Uludağ Kabel Mobil Kabel!

Uludağ Kabel Mobil Kabel! ; Turki Uludag dening kabel mobil sing bakal warning teka salah siji pusat mangsa penting paling tourism lan alam. Mobil kabel sing nyedhiyakake transportasi alternatif antara pusat kutha Bursa lan Uludağ [More ...]