lalu lintas sinau malatyali
44 Malatya

Lalu Belajar Sinau Banget

Lalu Belajar Sinau Banget Malatya; Malatya Metropolitan Perbandaran Metropolitan Dinas Kebudayaan lan Hal Ehwal Sosial Siswa Sekolah Krungu Sekolah Lintas Pendidikan Ngunjungi Taman Latihan Lalu Lintas sing diadegake dening Metropolitan Municipality ing Yeşiltepe [More ...]

mraniye Ataşehir Göztepe Subway
34 Istanbul

Penghargaan Internasional Istanbul Metro

Penghargaan Internasional menyang Istanbul Metro; Dibangun dening Istanbul Metropolitan Munisipalitas, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro menang hadiah pertama ing kategori "Desain Infrastruktur" ing Anugerah Kecemerlangan AEC, salah sawijining kompetisi arsitektur sing paling penting ing donya. Upacara penghargaan [More ...]