project signaling nasional
06 Ankara

Proyek Signing National Railway

Kaping pisanan ing negara kita ing proyek sepur, sajeroning lingkup Program TUBITAK 1007, supaya bisa menehi nasionalisasi sistem signaling sing dipikolehi saka luar negeri; Proyek Signalization Railway Nasional (UDSP) kanthi kerjasama TCDD, TÜBİTAK BİLGEM lan İTÜ [More ...]

tombol dipencet ing istanbul
34 Istanbul

Channel Pressed ing Istanbul

Channel Pressed ing Istanbul; Tombol wis dipencet ing proyek Channel Istanbul, sing bakal diwujudake kanthi model transfer-oper-transfer, sing regane 75 milyar. Proses proyek Kanal Istanbul nyepetake. Ijin lan dipasang ing Kamentrian Lingkungan lan Urbanisasi [More ...]

countdown kanggo izmir cigli tram diwiwiti
35 Izmir

Izmir Cigli Tram Countdown Miwiti

Walikota Tun Szmir Tunç Soyer ngumumake manawa proyek Çiğli Tram diajukake kanggo disetujoni. Mansion ing Izmir Karşıyaka Ana tambahan liyane ing trem. Ing Izmir, ing panaliten sing ditindakake babagan pengembangan transportasi rel menyang Cigli [More ...]