Pusat Ski Hakkari 15 Million Investment Rampung

yuta investasi ing resort ski Hakkari wis rampung
yuta investasi ing resort ski Hakkari wis rampung

15 Million Investment ing Pusat ski Ski Hakkari Rampung; Ing musim anyar, resort ski Hakkari lagi nyiapake para penggemar ski saka luar negeri kanthi angkat ski 4 lan wilayah piste anyar.

Hakkari 2 bin 800 resort ski ing Dataran Merga Butan bakal dadi penggemar ski saka omah lan luar negeri kanthi ngangkat ski 4 lan wilayah piste anyar ing musim anyar. Persiapan kanggo musim musim dingin ing tengah, dawa landasan ewu 200 meter 3 ewu 500 meter wis tambah.

Pusat ski ing Plateau Merga Butan, sing dumunung ing 12 kilometer saka pusat kutha, bakal dadi penggemar ski saka omah lan luar negeri kanthi chairlift 4 lan wilayah piste anyar ing musim anyar. Badan Pembangunan Anatolia Timur (DAKA) lan Administrasi Provinsi Khusus pusat ski rampung kanthi dhukungan ewu 200 meter saka landasan landasan 15 yuta sing dihabisake 3 ewu meter 500 ditambah.

Direktur Pemuda lan Olahraga provinsi Hakkari, Reşit Güldal, sing njelajah ing landasan pacu, nyatakake manawa tujuane dadi tuan rumah turis saka Iran lan Irak ing resort ski musim iki:

"Ing 2010, kita mbukak ski resort kanggo layanan wong-wong kita. Mula, kemajuan sing signifikan ditindakake. Ing 2015, kita nggawe omah ski, kantin lan restoran kanthi sumbangan Gubernur lan DAKA. Kita wis nambah landasan pacu saka 250 meter nganti sewu meter. Mengko, 15 dadi investasi proyek anyar pirang-pirang yuta. Tahap pungkasan wis tekan. Mesthi, ing kene, kita biasane dadi host 2 ewu wong ing akhir minggu, nanging sawise iku, target host 5 ewu wong. Kajaba iku, Gubernur Hakkari wis nggawe tender hotel kamar 100 kanthi kapasitas kamar tidur 50 kanggo pusat ski lan kita bakal miwiti konstruksi ing musim semi. Kita uga bakal dadi turis turunan saka Iran lan Irak musim iki. "

'MASALAH PROSES NETWORK'

Loro jaringan Vodafone lan Turkcell digawa menyang pusat ski butane Merga. Penyayang ski, sing njupuk foto lan video nganggo ponsel, bakal nuduhake wayah khusus ing akun media sosial ing pusat ski ing ngendi wong-wong kabeh umur padha kumpul.

sumber: News Objektif Hakkari

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar