proyek sistem alur perkotaan
06 Ankara

Proyek Sistem Rel Urban

Proyek Sistem Rel Urban; Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur wis nambah dhukungan kanggo administrasi lokal supaya bisa nggedhekake sistem rel kutha ing negara kita. 2013 ing Ankara ing Bulan Sabuk Abang-Çayyolu [More ...]

Sepur Paling Cepet
27 Afrika Kidul

Sepur 5 Sepur Unik Rekaman Donya

Sepur sepur, salah sawijining kendaraan transportasi umum paling tuwa ing donya, wis urip nganti pirang-pirang abad. Ngembangake lan ngganti sepur karo teknologi ngembangake seneng nganggo transportasi angkutan barang lan transportasi. kanggo Sampeyan [More ...]