16 Kacilakan Loro Sepur Penumpang Loro ing India

loro tukang numpak sepur ing India
loro tukang numpak sepur ing India

Loro Kacilakan Sepur Penumpang ing India 16 Tiwas; Ing India, sepur penumpang kasebut nyegat lan nggempur sepur liyane. Wong 16 tatu ing kacilakan kereta api ing Hyderabad.

Kacilakan kasebut kedadeyan ing cedhak stasiun Sepur Kacheguda ing Hyderabad, Telangana. Wong 16 tatu amarga sepur penumpang kasebut nyegat lan nyebul sepur penumpang liyane. Akibat tabrakan saka sepur sing nyrandakake ing bagean supir kasebut macet lan lara parah. Panguwasa sing ngrujuk tatu kasebut menyang rumah sakit, ujar manawa kondhisi para machinis abot.

Penyebab kecelakaan kasebut durung diterangno.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar