tsiadda gundem trabzon sepur
61 Trabzon

Agenda Trabzon Railway ing TSIAD

Agenda Trabzon Railway ing TSIAD; Papan rapat mingguan anggota Trabzon Industrialists lan Business People Association saka anggota Trabzon Erzincan Railform Platform, Ortahisar lan anggota Dewan Perbandaran Metropolitan Mustafa Yaylalı. Presiden TSİAD [More ...]

ngrampungake jembatan melet ing tentara
52 Army

Rampung Jambatan Melet ing Ordu

Rampung Jambatan Melet ing Ordu; Kanthi inisiatif Perbandaran Metropolitan Ordu, bangunan anyar sing dibangun ing Kali Melet ing distrik Altınordu ing Ordu, yaiku tunjangan lalu lintas ing Wétan Laut Segara Wétan ing Pantai Laut Ireng. [More ...]

disinfeksi bus kotamadya
61 Trabzon

Disinfeksi Bus Munisipasi ing Tranzon

Disinfeksi ing Bus Munisipal ing Tranzon; Nalika reresik bus internal lan eksternal sing nyedhiyakake layanan transportasi umum ditindakake saben dinane ing Kabupaten Trabzon Metropolitan, pandhuan kanggo Walikota Metropolitan Murat Zorluoğlu [More ...]