trem Konyas sing diajeni
387 Bosnia-Herzegovina

Trem Veter Konya nggawa wong Bosnia

Pasukan veteran Konya nggawa wong Bosnia; Tram sepisanan sing digawe ing Konya ing 1992 lan trem sing digawa saka Jerman dikirim menyang ibukota Bosnia lan Herzegovina Sarajevo kanthi keputusan sing dijupuk nalika jaman Tahir Akyürek. Pendhidhikan warga ing Konya [More ...]

gampang akses menyang siswa ing ankara
06 Ankara

Akses Umum kanggo Siswa ing Ankara

Akses Umum kanggo Siswa ing Ankara; Mansur Yavaş, Walikota Ankara Metropolitan Munisipal, terus ngetrapake aplikasi sing nggawe urip luwih gampang kanggo para siswa ing ibukota. Iki pisanan diluncurake ing Ankara kanthi présidhèn Presiden Yavaş lan watesan umur wis ana [More ...]