Dandan kanggo layanan transportasi kanggo wong cacat
06 Ankara

Dandan kanggo Layanan transportasi kanggo Wong Kurang Upaya

Dandan kanggo Layanan transportasi kanggo Wong Kurang Upaya; Menteri Turhan, ing langkah kapindho el Ayo Ngrungokake Anak-anak Kita, Ganti Kisah Kapsamında sing kapilih ing ruang lingkup transportasi sing ora disenengi, pariwisata sing ora ana gondho, urip sing ora seneng ", 20 nyedhiyakake sepur kecepatan kanthi kacepetan kanggo individu sing butuh kabutuhan khusus. [More ...]