eskisehir cara kanggo ambegan
06 Ankara

Eskişehir Road Bakal Nafas

Eskişehir Road Bakal Nafas; Perbandaran Ankara Metropolitan nawakake solusi alternatif kanggo pirang-pirang poin ing kutha kasebut supaya bisa nggampangake lalu lintas kutha. Metropolitan Munisipalitas, sing nyepetake pambangunan garis bawah anyar ing ibukutha; Boulevard Dumlupinar (Jalan Eskisehir) [More ...]

kepenak teka ing dalan korfez
GENERAL

Panglipur teka menyang Jalan Teluk

Panglipur Sinetron ing Jalan Teluk; Kocaeli Metropolitan Municipality nindakake pakaryan kerja ing kabeh dalan ing kutha iki. Ing konteks iki, tim sing nyambung karo Departemen Ilmu Ilmu Agama, tetanggan aspal lan lurung-lurung kanthi lantai sing rusak ing distrik Teluk [More ...]