Jam ekspedisi 2019 İZBAN Apa TimeZBAN Open Time? Wektu sing ditutup?

izban pambukaan jam izban jam pambuka mbuka jam mbuka nutup
izban pambukaan jam izban jam pambuka mbuka jam mbuka nutup

2019 İZBAN Sefer Saatleri, İZBAN Saat Kaçta Açılıyor? Saat Kaçta Kapanıyor?; İZBAN, Aliağa Selçuk arasındaki banliyö hattında hizmet veren, ülkemizin havalimanı bağlantılı, en büyük kent içi raylı toplu taşıma sistemlerinden biridir. Her gün on binlerce ziyaretçisi olan hızlı ulaşım aracının istasyon sayısı, önce Hilal’in açılmasıyla birlikte 32’ye, hemen ardından Torbalı hattının açılmasıyla 38’e yükselmiştir.

Stasiun İZBAN

136 kilometer Kabeh padha ora duwe akses ing garis İZBAN 41 stasiun Saka sisih lor nganti kidul:

  1. Aliağa,
  2. Biçerov kanggo,
  3. Hatundere,
  4. Menemen,
  5. Eggent 2,
  6. Ulukent
  7. Egekent,
  8. Industri Ata,
  9. Çiğli,
  10. Mavişehir,
  11. Şemikler,
  12. Demirköprü,
  13. narcissus,
  14. Karşıyaka,
  15. Alaybey,
  16. Naldöken,
  17. Turan,
  18. flag,
  19. Salhane,
  20. Halkapınar,
  21. Alsancak
  22. Hilal
  23. sabuk,
  24. Şirinyer,
  25. mlaku,
  26. revolusi,
  27. Garasi Kecamatan,
  28. Esbas,
  29. Gaziemir,
  30. sumur,
  31. Bandara Adnan Menderes,
  32. Cumaovası,
  33. Develi,
  34. monopoli,
  35. beet,
  36. Kuşçubur kang,
  37. tas,
  38. Tepeköy,
  39. Health
  40. Belevi
  41. Langkawi

stasiun. Alaybey, Karşıyaka, Stasiun Nergiz lan Şirinyer ana ing njero lemah, stasiun liyane ing ndhuwur.

TransferZBAN Transfer Transfer

Saka stasiun Halkapınar lan Hilal menyang İzmir Metro; Bus bisa ditransfer saka stasiun Alsancak, Bicerova, Cumaovasi, Cigli, Egekent, Esbas, Halkapinar, Hatundere, Kemer, Mavisehir, Menemen, Salhane, Sarnic, Garasi Distrik, Sirinyer, Turan lan Ulukent. Bandara Adnan Menderes bisa tekan saka stasiun sing jenenge ing sisih kidul sisih kidul. Stasiun Alaybey, Alsancak, Halkapınar lan Mavişehir bisa ditransfer menyang garis trem.

İZBAN Jam Ekspedisi 2019

Wektu Ekspedisi: 05: 20

Wektu Kedatangan tekan Stasiun Pungkasan: 01: 23

Jam pinten İZBAN mbukak?

İZBAN, sing kerja ing garis pinggiran kutha antara Aliağa lan Selçuk, dibukak ing 05.20 ing dina minggu. Kadhangkala, jam bisa uga beda nalika preian umum.

Wektu sing cedhak karo İZBAN?

IZBAN, sing kerja ing garis pinggiran kutha antara Aliaga lan Selcuk, nutup ing 01.23 sajrone akhir minggu. Kadhangkala, jam bisa uga beda nalika preian umum.

Stasiun 136 mapan ing sadawane rute İZBAN, sing makarya ing garis pinggiran kutha 40 kilometer ing antarane Aliağa lan Selçuk. Sumbu Lor antarane Aliağa lan Menemen diarani minangka sumbu tengah antarane Menemen lan Cumaovası lan sumbu kidul antara Cumaovası lan Tepeköy lan Selçuk.

Babagan İZBAN

İZBAN minangka salah sawijining sistem transportasi umum rel paling gedhe ing Turki kanthi bandara sambungan, sing dilayani ing garis pinggiran kutha Aliağa lan Selçuk.

IZBAN, sing miwiti perjalanan ing 30 ing Agustus 2010, ditetepake dening kemitraan TCDD lan 50 saka Munisipalitas Izmir Metropolitan. Perusahaan iki dianggep pantes dadi kategori Kolaborasi Paling Luwih "ing kategori 3 dening International Association of Public Transport (UITP) kanthi kemampuan kanggo nggayuh penumpang 225 ewu kanthi inovasi digawe ing garis sing ngirim transportasi 2013 ewu penumpang saben dina.

Cacahe stasiun İZBAN, sing miwiti operasi karo stasiun 31, pisanan tambah dadi 32 kanthi pambukaan Hilal lan banjur menyang 38 kanthi pambukaan garis Torbalı. Kanthi introduksi stasiun kesehatan lan Selçuk, jumlah stasiun saya tambah dadi 40. Hilal minangka titik persimpangan nomer loro ing İzmir Metro lan İZBAN sawise Halkapınar lan menehi penak sing nyenengake kanggo para penumpang sing teka saka arah Kidul menyang Konak Metro kanthi pindhah menyang İzmir Metro. Kanthi pambukaan stasiun saka Develi, Tekeli, Beet, Kuşçuburun, Torbalı, Tepeköy, Sağlık lan Selçuk, stasiun sing ngetutake Cumaovası, 550 kilometer ditemokake.

Garis İZBAN, sing bakal tekan Bergama ing sisih lor, bakal tekan 185 kilometer nalika proyek rampung.

Izmir Rail Sistem Network Map

zmir Rail Sistem Network Map
Izmir Rail Sistem Network Map

Peta saka IZBAN

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar