Dina iki ing Sejarah: 22 November 1922 saka Ismet Pasha ing Lausanne

ismet pasanin kulon
ismet pasanin kulon

Dina iki ing Sejarah
November 22 1922 ing Lausanne, İsmet Pasha ing Western Thrace railway nganti plebiscite lan Mustafapaşa Kuleliburgaz dijaluk kanggo tetep ing Turki.

Tender Kréta Saiki

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00
Sal 10

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar