samsun cepet sepur guzergahi ngumumake
55 Samsun

Rute Kacepetan Samsun Highly Diumumake

Rute Kacepetan Samsun Highly Diumumake; Garis Gancang Kacepetan Samsun Çorum Kırıkkale wis ditemtokake stasiun sing bakal mandheg. Sepur bakal ndownload lan numpak penumpang ing stasiun 24 ing Samsun. Proyek kasebut wis rampung dening Kementerian Pengangkutan lan [More ...]

endi trem nostalgia saka warata
81 Duzce Turkey

Pundi Trik Nostalgia Düzce?

Pundi Trik Nostalgia Düzce? Tram, sing dibangun dening mantan Walikota Mehmet Keleş ing ruang Istanbul Street Pedestrianization Project, dibangun dening Walikota anyar. Reta Faruk Özlü dibukak sejarah. Bener [More ...]