24 Tünektepe Guru Mobil Kabel Gratis ing November

guru mobil november tunektepe kabel gratis
guru mobil november tunektepe kabel gratis

Walikota Antalya Metropolitan Munisipal Muhittin Böcek, ora lali marang guru-guru sing kerja ing Antalya, 24 November 'Day minangka hadiah kanggo dina sing migunani nalika penerbangan Tünektepe Teleferik.

Mobil Kabel Tünektepe lan Fasilitas Sosial, sing ngladeni puluhan ewonan wong lokal lan manca saben taun, mbukak lawang guru kanthi gratis ing Dina Nopember. Kabeh guru sing ngirim kertu ID guru bakal nggunakake mobil kabel gratis ing antarane jam 24 lan 24 ing dina Minggu, Nopember 09.00.

GESTUR 24 NOVEMBER

Walikota Munisipalitas Metropolitan Muhittin Böcek, hadiah guru tanggal 24 November minangka hadiah Metropolitan MunET ANET A.Ş. Tünektepe Teleferik dilakokno dening. Dadi, kabeh guru sing kerja ing Antalya ing dina sing paling dhuwur lan dina 605 ketinggalan dina Tünektepe'e sing ora dilalekake karo pandhangan unik Antalya bakal urip.

KITA NGANTI GURU KAMI

Guru pengin nggawe kejutan ing kesempatan khusus iki, sanajan cilik, Presiden Muhittin Böcek, "Kepala guru Mustafa Kemal Ataturk," Guru bakal dadi karya generasi anyar, "kaya sing wis dingerteni ing guru-guru kita, ora mung saiki, arsitek masa depan. Kita uga pengin mbayar kesetiaan marang dheweke, ngormati lan ngajeni lan enak ing fasilitas sosial. Sugeng rawuh ing kabeh guru ing 24 November 'Day ..

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar