Cag Atliyor ing Transportasi Ankara
06 Ankara

Ankara Abad ing Transportasi

Ankara Abad ing Pengangkutan; Ing Bengkel Pengangkutan Ulaşım aralami ğinde sing dirayakake dening Ankara Metropolitan Munisipalitas EGO General Director, kabijakan transportasi masa depan Modhal dibahas. Opening of Walikota Ankara Metropolitan Munisipalitas Mansur Yavaş [More ...]

bursa bakal dadi stasiun sepur paling cepet
16 Bursa

Stasiun Sepur Kacepetan Cepet 4 Bursa

Stasiun Sepur Kacepetan Cepet 4 Bursa; Jeneng Bursa cepet, proyek sepur proses alon, miturut tender konstruksi sing diumumake, stasiun 2 bakal dadi 4. Proyék sepur kecepatan Yüksel… Konstruksi ora terus kaya sing direncanakake. 3 taun kepungkur ... [More ...]