mandheg tandha ing mandeg metrobus
34 Istanbul

Metrobus Stop Menehi Mangsa Ditunggu Wiwitan

Metrobus Stop Signs Periode ngenteni diwiwiti; IETT, Metbbus mandheg wiwit menehi tandha supaya warga kudu ngenteni ing panggonan sing bener. Stasiun Zincirlikuyu lan Şirinevler sing diluncurake ing aplikasi kasebut, bakal nyebar menyang kabeh stasiun kanthi suwe. Garis Metrobus [More ...]