bumatech fair dibukak lawang-lawang
16 Bursa

BUMATECH Fair Mbukak Lawang

BUMATECH Fair Mbukak Lawang; Kanthi jaman digital sing kita urip, proses produksi saya ganti. Perkembangan teknologi, sing nyedhiyakake energi kurang lan efisiensi luwih akeh, saiki uga ana ing sektor manufaktur mesin. mesin [More ...]

fokus ing apa sing bisa ditindakake ing sistem rel eso lan eosb
26 Eskisehir

Fokus ing Sistem RailO lan EOSB

Rapat 'Konsultasi' biasa 'diadakan ing Kamar Perindustrian Eskişehir (ESO) lan Zona Perusahaan Organisasi Eskişehir (EOSB). Ing rapat kasebut, evaluasi kanggo sektor sistem rel diteliti. Eskişehir Kamar Perindustrian [More ...]

garis trem terminal kutha
16 Bursa

Garis Tram Terminal T2

Ora tuntas Ordeal saka Bursali City Square Terminal Tram Line; Garis trem T2015, yaiku tender kanggo digawe dening Walikota Metropolitan Munisipalitas Altepe ing 2, nindakake 2018 ing wulan Juni [More ...]

kiriman ekspres amazon gratis
34 Istanbul

Pangiriman Gratis Amazon

Amazon.com.tr 300 nawakake layanan Pengiriman Ekspres gratis kanggo tuku liwat TL. 28 Dijual dening Amazon.com sajrone jangka dina Jumuah lan diskon Senin paling apik antarane Nopémber lan 2 Desember [More ...]