3 New Hotel sing bakal dibangun ing Bandara Istanbul

hotel anyar sing bakal dibangun ing bandara istanbul
hotel anyar sing bakal dibangun ing bandara istanbul

Sawijining aplikasi EIA digawe kanggo hotel sing ana ing Bandara Bandara sing bakal diadegake ing jejere Bandara Istanbul sing ditindakake ing Arnavutköy. Ewonan kamar 750 bakal mbukak 25 ing taun IGA.

Manajemen Bandara IGA bakal mbangun telung hotel kanthi investasi 25 yuta pound ing tanah sing disewakake kanggo 255 ing taun kasebut ing Bandara Istanbul.

IGA diadegaké ing Oktober 25 dening Kalyon - Cengiz - Peta - Limak Joint Venture Group kanggo mbangun Bandara Istanbul lan ngoperasikake 7 ing saindenging taun.

Miturut file presentasi IGA, sing nglamar Kamentrian Lingkungan lan Urbanisasi Penaksian Impak Lingkungan (EIA), proyek hotel ngrancang dibangun ing wilayah proyek Bandara Istanbul direncanakake kanggo nindakake konfigurasi sing beda-beda.

Jumlah wilayah ing Hotel Bandara IGA wis direncanakake dadi 39 ewu 569 meter persegi. Patut,

3 Star Hotel; 5 bakal nyakup ruangan 506, restoran, cafe-bar lan kamar patemon ing area sewu meter persegi 631. 3 layanan hotel umpan lan parkir layanan bakal dituduhake karo hotel bintang 4.

4 Star Hotel; 4 bakal nyakup ruangan 506, restoran kapindho, area fitness-gym-spa, saliyane layanan ing hotel bintang 564 ing area sewu 3 meter persegi. Ana kolam renang njero ruangan ing situs kasebut.

5 Star Hotel lan Ruangan Ruangan; Kamar 5 ing 214 ewu meter persegi 555, 4 ewu 4 kothak ruangan meter persegi 394 bakal kasedhiya saliyane layanan hotel bintang 1500. Ana uga layanan cucian cuci lan cucian garing saka hotel bintang 3 lan 4.

IGA Airport City Hotel bakal duwe sewu kamar 750 kanthi macem-macem ukuran lan kapasitas.

Konstruksi kasebut direncanakake udakara wulan 30 lan nilai investasi dikira 255 yuta kilogram.

IGA Airport City Hotel bakal dioperasi dening IGA sajrone setaun setaun selaras karo kesepakatan utama sing ditandatangani karo Lembaga Bandara Negara. 25 bakal duwe operator anyar miturut syarat-syarat dina sawise taun utawa yen persetujuan wis dirampungake, bakal terus nganggo operator sing padha. (Sözcü)

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar